Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kasia_czarna wrote:oj u mnie jak @ przychodzi to moj jest biedny bo mowi ze wtedy to we mnie jakis demon wstepuje.... jestem taka straszna ze sam nieraz nie wie jak ma sie odezwac co zrobic bo co nie zrobi to jest zle hehehe
Pierogi doszły od razu humor mi się poprawił. A właśnie wczoraj z M. wspominaliśmy jak to na weselu kuzynki męża naszła ochota. Więc kabina w damskiej toalecie była nasza Szkoda, że dzidziuś z tego nie wyszedł, fajnie by było wspominać poczęcie
Nie wiem jak u was, ale mój M. jak mu się chce to ja o jakiejś grze wstępnej mogę zapomnieć. Dlatego lubię, jak delikatnie w nocy się dobiera gdy śpię. Jakoś bardziej jestem wtedy pobudzona -
O nie, w nocy to ja jestem nie do ruszenia, ze wzgledu na problemy z zasnieciem, wiec jak juz uda mi sie, to chce spac, a nie bzykac sie
kasia_czarna, Ania07, Driada0102 lubią tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Pierogi doszły od razu humor mi się poprawił. A właśnie wczoraj z M. wspominaliśmy jak to na weselu kuzynki męża naszła ochota. Więc kabina w damskiej toalecie była nasza Szkoda, że dzidziuś z tego nie wyszedł, fajnie by było wspominać poczęcie
Siedzi indiańska rodzina przy ognisku i jeden z synów się pyta:
- Tato a czemu nazwałeś mnie wschodzące słońce?
Tata na to:
- Bo zostałeś poczęty o wschodzie słońca.
Drugi się pyta:
- Tato czemu mnie nazwałeś zachodzące słońce?
Tata na to:
- Bo zostałeś poczęty o wschodzie słońca
Chwila ciszy i nagle trzeci się pyta:
- Tato a czemu mnie nazwałeś pęknięta guma?
Wiem, dziś mam głupie skojarzeniakasia_czarna, julenka78, Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:Tak jakoś mi się przypomniało
Siedzi indiańska rodzina przy ognisku i jeden z synów się pyta:
- Tato a czemu nazwałeś mnie wschodzące słońce?
Tata na to:
- Bo zostałeś poczęty o wschodzie słońca.
Drugi się pyta:
- Tato czemu mnie nazwałeś zachodzące słońce?
Tata na to:
- Bo zostałeś poczęty o wschodzie słońca
Chwila ciszy i nagle trzeci się pyta:
- Tato a czemu mnie nazwałeś pęknięta guma?
Wiem, dziś mam głupie skojarzenia -
Melula wrote:Uciekam Kobietki. Małż już chrapie, aż w salonie słychać... U mnie 2dc, więc tylko ochoty narobiłyście z bzykankiem... buziaki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 22:50
Ida, kasia_czarna, Lena87, Driada0102, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
A na dobrą noc coś dla was:
Rozmowa między dorastającym synkiem i Mamą:
- Mamo, skąd ja sie wziąłem?
- ...yy, bocian cię przyniósł.
- A skąd Ty się wzięłaś?
- Mnie też przyniósł bocian.
- Tatę też?
- też.
- A dziadków?
- też.
- To w takim razie nic dziwnego, że w tym domu wszyscy są wkurwieni, skoro od 200 lat nikt nie uprawiał tu seksu.Little Frog, Ania07, julenka78, Fidelissa lubią tę wiadomość