Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Któras tu wspomniala o bzykaniu a mi sie przypomnialo ze kidys czytalam cos takiego
Drogi mężczyzno:
Zaliczyć możesz egzamin
posunąć możesz krzesło
przelecieć mozecie sie samolotem
bzykac moze pszczola
a puknac mozesz sie w czolo
hehe dobre dobrekasia_czarna, Ania07, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Wiecie co?? Mam za...ista mame, jest moja najlepsza kumpela na swiecie, urodzila 2 dzieci (mnie i brata) i wyobrazacie sobie, ze ja jej dzis tlumacze, jak to sie zachodzi w ciaze???
"No przeciez 27 lat temu to sie nic nie sprawdzalo, nie mierzylo, sie zachodzilo i juz"Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Ja mojemu powtarzam, że "Marynarz po morzu czerwonym popłynie" a jak jest ochota to co zrobić, mąż na ręcznym nie pojedzie
mowia ze dobry kon i przez bloto pojedzie
ale to nie dla mnie
zdecydowanie nie dla mnieMisty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Misty87 wrote:Wiecie co?? Mam za...ista mame, jest moja najlepsza kumpela na swiecie, urodzila 2 dzieci (mnie i brata) i wyobrazacie sobie, ze ja jej dzis tlumacze, jak to sie zachodzi w ciaze???
"No przeciez 27 lat temu to sie nic nie sprawdzalo, nie mierzylo, sie zachodzilo i juz" -
Kaśka28 wrote:Ciekawi mnie skad jest Bursztynka i czy daleko bede miala po prowiancik
Bursztynka jest ze wschodu - Lublin. Także do morza daleko. Ale morze uwielbia i coroczne wakacje w Jastarni.
Wogóle to tu chyba więcej tu was zagranicą niż w kraju.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 22:57
-
kasia_czarna wrote:ej laski moj kochany dowiódł ostatnio ze ja nawet dojde jak jestem po kilku drineczkach...mowie nie masz co sie meczyc bo i tak nie dojde a tu masz myslalam ze zemdleje tak bylo bosko
Misty87, Ania07, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Mój to się strasznie cieszy jak już coś wypiję, bo wie że wtedy jestem bardziej otwartaDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ja to samo, po alko mam niezly highlife raz mi byly opowiadal, co sie dzialo w nocy bylismy po weselu i ja dalam w czache, on prowadzil auto i mnie doslownie musial mi streszczac jak to bylo i ja sie go na koncu spytalam " to ty sie bzykales ze mna w skarpetkach??"
Little Frog, Ania07, Lena87, Bursztynka, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:Ja mam to samo... jakas taka odwazniejsza jestem...zawsze mowi pij pij bedziesz latwiejsza hehe
Misty87, Ania07, Lena87 lubią tę wiadomość