Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maniuś wrote:Dziewczyny jestescie poprostu zajebiste:)doczytalam do konca i lzy mi normalnie leca ze smiechu:Dja tez goralka a obecnie mieszkam w Austrii...do jutra^_^
-
Bursztynka wrote:My to mamy na wschodzie nawet lotnisko - 20 km ode mnie, to możesz nawet przylecieć.
Lena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaśka dla mnie na początku też to było nie do przyjęcia, raz się zapomnieliśmy i zapomniałam o tamponie. Powiem, że takiego orgazmu nigdy chyba nie miałam. Niestety wolę drugi raz nie próbować bo jeszcze tampon plecami wyjdzie
Mój M. jest pierwszym facetem, który doprowadził mnie do orgazmu. Więc tym bardziej byłam na "TAK" podczas oświadczyn.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 23:06
Misty87, Lena87, Macierzanka:), Driada0102 lubią tę wiadomość
-
Kaśka zrobię wszystko dla Twojego tasiemca.
Jak niektóre zaczęły uciekać to zerknęłam w dolny prawy róg. Wow. Po 11ej. Szybko zleciało, a ja po 6 wstaję.
A tak na serio to jeszcze muszę jakoś sprawić, żeby usnąć i nie myśleć jaka będzie jutro tempka.Lena87 lubi tę wiadomość
-
kasia_czarna wrote:laski zawsze mozecie wpasc do mnie na pierogi... mam cala zamrazarke:P
Tu szwaby nie maja w ogole pierogow takich jak my... -
nick nieaktualny
-
kasia_czarna wrote:laski zawsze mozecie wpasc do mnie na pierogi... mam cala zamrazarke:P
wiesz co?? z pewnością sa pyszne ale hmmmm moze jednak sobie odpuszcze chyba ze byly robione kiedy indziej niz wtedy na blacieMisty87, Little Frog, sara_nar, julenka78 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny