Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Mała w sensie, że dużo nie trzeba było zrobić żeby zobaczyć uśmiech
Lena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Little Frog wrote:Myślę, że może nie być takich odważnych, które będą chciały nadrabiać wpisy....chociaż w sumie to wciągająca lektura
I tu Cię Żabko zaskoczę, wszystko mam opanowane
Pośmiałam się trochę przynajmniej, bo dziś nie mam (miałam) humoru
Akurat dziś taki burzliwy wieczór, a ja miałam papierkową robotę... amężuś już dawno chrapie za ścianąWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 23:20
Little Frog lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kasia_czarna wrote:no i to znowu moja wina ... heheh uwielbiam was rozsmieszac...
Lena87, Driada0102 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Dziewczynki, lecę do spania...to już ostateczna ostateczność. Na jutro rano mam plan i muszę się go trzymać Poza tym muszę zasnąć przed mężem - a on też ma skłonności do chrapania. Przyssie się niczym ośmiornica i ryczy mi do ucha, a to w przeciwieństwie do lekko przyspieszonego oddechu wcale mnie nie podnieca. Także słodziutkich snów!!
Misty87, Lena87, julenka78, Ida, Driada0102 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:Dziewczynki, lecę do spania...to już ostateczna ostateczność. Na jutro rano mam plan i muszę się go trzymać Poza tym muszę zasnąć przed mężem - a on też ma skłonności do chrapania. Przyssie się niczym ośmiornica i ryczy mi do ucha, a to w przeciwieństwie do lekko przyspieszonego oddechu wcale mnie nie podnieca. Także słodziutkich snów!!Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny