Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pisałam wcześniej Wskakuję w komplecik, który dostałam na moim wieczorze panieńskim, robię rano kawkę i śniadanko do łóżka, a później mam scenariusz już opracowany dla męża: ściąga mój komplecik i mocno się przytulamy Nic skomplikowanego
Lena87, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Moj tez chrapie, ale ma jakies problemy z nosem cos tam ma na odwrot niz powinien miec i przez to mu sie przytyka;/
Wtedy, tak jak ktoras z Was pisala wczesniej, szturcham go i odwracam na bok najgorzej jak wypije to uuuu moglabym sobie 5 stoperow zaaplikowac i by nie pomogly !Lena87 lubi tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Pisałam wcześniej Wskakuję w komplecik, który dostałam na moim wieczorze panieńskim, robię rano kawkę i śniadanko do łóżka, a później mam scenariusz już opracowany dla męża: ściąga mój komplecik i mocno się przytulamy Nic skomplikowanegoDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:Dziewczynki, lecę do spania...to już ostateczna ostateczność. Na jutro rano mam plan i muszę się go trzymać Poza tym muszę zasnąć przed mężem - a on też ma skłonności do chrapania. Przyssie się niczym ośmiornica i ryczy mi do ucha, a to w przeciwieństwie do lekko przyspieszonego oddechu wcale mnie nie podnieca. Także słodziutkich snów!!
Little Frog lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale się uśmiałam hahaha
pierogi i tampon wygrywa u mnie, mój to się na mnie patrzył i nie wiedział co się dzieje tak się śmiałam.
Ja też was uwielbiam:D
ja jestem ze śląska, aktualnie mieszkam w UK
Lena87, kasia_czarna, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:Polecam przewracanie chrapiących chłopów na bok. Mój się nawet nie budzi przy tej operacji
Uciekam i ja, chociaż spać mi się nie chce.
Niech już będzie ranek, bo tempka będzie mi przez całą noc nie dawać spokoju.Misty87, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Dziewczynki, lecę do spania...to już ostateczna ostateczność. Na jutro rano mam plan i muszę się go trzymać Poza tym muszę zasnąć przed mężem - a on też ma skłonności do chrapania. Przyssie się niczym ośmiornica i ryczy mi do ucha, a to w przeciwieństwie do lekko przyspieszonego oddechu wcale mnie nie podnieca. Także słodziutkich snów!!
Żabcia, to miłej realizacji planu! Mam nadzieję, że wszystko Ci się powiedzie, a i on zapomni o lateksowym wdziankuLittle Frog, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Większość poza Granicami PL , zresztą nie dziwie się ..
Chociaz my chcemy wrocic niebawem, teskni nam sie za wszystkimi...potem to nie wiem,myslimy nad Wiedniem.Lena87 lubi tę wiadomość