Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Macierzanka:) wrote:biedaczek... straci najfajniejszą rzecz jaką ma, czyli popęd!
Poza tym nieznosny jest i mame czesto 'atakuje'Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobranoc Misty! Wzajemnie
Lena, używając żargonu Twojej chrześnicy jestem ciekawa czy ja dzisiaj jescze będę tańczyć, czy mój niedźwiedź już jest w fazie REMWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 23:58
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Troszkę dziwne, że miał ochotę bo ostatnio jak go wzięłam w obroty to wymiękł
Kochana, to tylko dlatego, że zrobiłaś to spontanicznie I tak jest super! Mój też czuje kiedy idę do niego z pękającym pęcherzykiem, a kiedy naprawdę mam na to wielką ochotę hehe
To instynkt!Lena87 lubi tę wiadomość
-
Hej, nie wiem gdzie wię tutaj się przywitam staramy się o dzidziucha od września więc może nie jest to długo ale wydaje mi się wiecznością i myślałam (o ja naiwna), że to będzie szybko szybko raz raz i już a tu nie chce tak łatwo być
ufff udało się i naskrobałam do Was a więc witajcie[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malinowa Panienka wrote:Hej, nie wiem gdzie wię tutaj się przywitam staramy się o dzidziucha od września więc może nie jest to długo ale wydaje mi się wiecznością i myślałam (o ja naiwna), że to będzie szybko szybko raz raz i już a tu nie chce tak łatwo być
ufff udało się i naskrobałam do Was a więc witajcie
Malinowa Panienko! Przywitałaś się w bardzo odpowiednim miejscu!
Witamy I zapraszamy
No nie zawsze idzie szybko, ale życzę Ci powodzenia!
Wpadaj tutaj, to pogadamy! O wszystkimLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Pieknie mam do nadrobienia od strony 305:D
Ale to juz jutro nadrobie .
A teraz weszlam Wam zyczyc kolorowych snow
Buziaki
Sle wiruski
Fajnie, że dostajemy wirusy o każdej porze!
Tobie również kolorowych.
Nooo będziesz mieć trochę do poczytania!Lena87 lubi tę wiadomość
-
No właśnie moje wnętrze też mnie coś naparza od jakiejś godziny i zupełnie nie wiem czemu, skoro już dawno po owulce, więc i ja się powoli zbieram.
Miłych snów i dobrej nocki :* :*Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Się pośmialysmy wczoraj ale ja mam z ranka smutaska.
Zrobiłam sikańca i oczywiście jedna. A żebym nie szukała cienia cienia to od razu doszła @
Aj jak to łatwo się nakręcić... i do tego dołka jeszcze brzuch boli. Już mogła by @ sobie darować boleści, wystarczy że mnie znalazła. -
Łoj, nie smutaj, niedługo będą dni płodne
A mi ovu wyznaczyła ovu. Przerywaną, ale jest.
Wczoraj wieczorem wrócił mój spod prysznica, przytulił i tak leżymy i leżymy. Po chwili słyszę że pochrapuje.. Ależ się wku...!
Odepchnęłam go, no i się zaczęło. Generalnie wymusiłam na nim rozmowę o wszystkim. Powiedziałam,że czuję jakby on nie chciał dziecka, że jest strasznie bierny, unika tematu. Że ja czuję się jakbym go przymuszała. A on, że chce, tylko nie jara się tym tak jak ja.Będzie to będzie. On nie lubi roztrząsać takich spraw, analizować. Boże, oni naprawdę myślą kompletnie w inny sposób.
Porozmawialiśmy trochę, obiecał, że będzie się bardziej angażował, żebym nie czuła się w tych staraniach samotna.
No i był seks i było super
Miłego dnia kobitki! Wpadnę później :*Little Frog, Macierzanka:), Lena87, sara_nar, Misty87, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
Wczoraj byłam u gina, który mi wprost powiedział że może czas zmienić partnera, albo wyjechać do jakiegoś sanatorium i puścić się bokiem, bo to pomaga.. Bo kobiety mają takie parcie na dziecko, a faceci nie, więc mężowi nawet nie trzeba mówić, że to nie jego.
Mam nadzieję, że rozbawiałam was z rana..Macierzanka:), santoocha, sara_nar, Misty87, Ania07 lubią tę wiadomość