Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Macierzanka, w tym gąszczu zauwazyłam. Tak myślałam, że mam minimalnie na wysoką prolaktynę, powinno być poniżej 20, ale na szczęście mam wizytę za tydzień, więc pokażę wyniki. Tymczasem przez 5 dni biorę Clo... W tym cyklu mam dziwną @ i to koniecznie muszę powiedzieć gince...
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Mam pytanie bierze któraś Castagnusa? Po tym cholerstwie mam migrenę od soboty, myślałam że po antybiotyku, ale odstawiłam przed wczoraj, a boli nadal. Niepotrzebnie przerwałam leczenie, bo wygląda to na skutek Castagnusa. Miała tak któraś, bo nie wiem czy dalej brać..
-
Ewuncia92 wrote:W zasadzie to drugi miesiac
Dziewczyni przekonalam sie na sobie ze najlepsza opcja jest odpuszczenie:-)
W pierwszym miesiacu bylam przekonana ze zajde w ciaze, uwazalam itd
ale nie
I ja właśnie wierzę w to, że tak najlepiej
stety nic nie wyszlo..
A w tym msc mielismy z Mezem remont pokoju I nie mialam czasu sie skupic na owulacji I szczrze Wam powiem ze myslalam ze to cykl bezowulayjny, bo nawet sluzu nie widzialam
Talk samo nie pamietam kiedy by ten dzien kiedy zrobilismy dzidziusia
Po prostu natura zrobila swojeEwuncia92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolka30 wrote:Mam pytanie bierze któraś Castagnusa? Po tym cholerstwie mam migrenę od soboty, myślałam że po antybiotyku, ale odstawiłam przed wczoraj, a boli nadal. Niepotrzebnie przerwałam leczenie, bo wygląda to na skutek Castagnusa. Miała tak któraś, bo nie wiem czy dalej brać..
-
Czy Wy żeście oczadziały? Tyle naklepać? nie dam rady nadrobić, tlyko przeleciałam
Bursztynko, tulę :
Widziałam, że była mowa o LUF, oj tak skąd ja to znam
O ślinie widziałam że też, faktycznie absolutnie nie wolno. Jedyna rada, jak ktoś ma problem, to pracowac nad wydzielaniem śluzu. Wiesiołek, len, 1.5-2 litry wody dziennie i zajadanie surowej marchewki Czytałam artykuł że rozrzedza sluz.
No albo ew żel dla starających się.Lena87, Fidelissa, Ida, Little Frog, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
olka30 wrote:Mam pytanie bierze któraś Castagnusa? Po tym cholerstwie mam migrenę od soboty, myślałam że po antybiotyku, ale odstawiłam przed wczoraj, a boli nadal. Niepotrzebnie przerwałam leczenie, bo wygląda to na skutek Castagnusa. Miała tak któraś, bo nie wiem czy dalej brać..
-
Melula wrote:Macierzanka, w tym gąszczu zauwazyłam. Tak myślałam, że mam minimalnie na wysoką prolaktynę, powinno być poniżej 20, ale na szczęście mam wizytę za tydzień, więc pokażę wyniki. Tymczasem przez 5 dni biorę Clo... W tym cyklu mam dziwną @ i to koniecznie muszę powiedzieć gince...
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Dzien dobry:)) gardło mnie boli i głowa:)) ale nic to ovu narysowało krechę))
jak wam mija dzisiejszy dzionek?
Witaj ,
Mnie brzuch boli chyba na @ ..
a przy okazji telefon Mnie jednym słowem wkur..wia
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Milcia wrote:Teraz też mi się powiększył i dostałam antybiotyk, ale ginka powiedziała, że jak zacznie mnie boleć, to nie ma co czekać i trzeba będzie gruczoł wyciąć.
Lena87 lubi tę wiadomość
-
witam, ja też chora...gardło boli, wszystkie kości...nic się nie chce;) na szczęście są ferie;)
zachęcam wszystkie obecne i przyszłe mamusie do odwiedzenia naszego profilu na fb https://www.facebook.com/pages/Alladyn/174770452598198?fref=ts
co sądzicie o takich stylizowanych sesjach noworodkowych?
zachęcam do polubienia i zostania na dłużej:) -
nick nieaktualny
-
Ewuncia gratuluję
M. już w pracy a ja do 12 nie zamierzam z łóżka wychodzić. Do kataru, bólu głowy doszedł ból gardła. W dodatku przy tej katarstrofie jak dmucham nos to czuję takie rwanie w jajnikachWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 10:10
Ewuncia92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny