Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:Ogólnie to mój mąż wrócił wczoraj o 24 (nie martwiłam się ani nic, bo był dosłownie za ścianą i nawet zła nie byłam, że tak długo siedział - chyba po tym wieczorku spędzonym z Wami ). Jak przyszedł to zaczął przepraszać, że tak długo i mówił, że nie ma dla siebie żadnego usprawiedliwienia i że mam prawo być zła (miałam tak dobry humor, że prawie pękłam ze śmiechu, ale udawałam, że jestem śpiąca i lekko zdenerwowana). Wszystko miałam przygotowane (nawet wodę w czajniku, żeby jak najmniej hałasu zrobić).
Obudziłam się z bólem głowy i kompletnie niewyspana, ale jak już wszystko tak perfekcyjnie opracowałam, to nie mogłam się poddać. Wstałam, wyskoczyłam do łazienki, założyłam "ciuszki" (jak te kilka sznurków można ciuszkami nazwać) no i obudziłam mężusia kawką. Oczy to w momencie się mu otworzyły i rogal na twarzy pojawił. Ale cóż, przygotowałam mu śniadanko i przyniosłam do łóżka, to biedak był w takim szoku, że go aż zamurowało. No i poprzytulaliśmy się szybciutko, bo miałam małą obsuwkę w planie i musiał dość szybko wstawać do pracy. Ale udało się. Mam nadzieję, że mój genialny plan przyniesie rezultaty! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Dzień dobry! No ja niespecjalnie, ale da saię przeżyć. Już jakoś doszłam do siebie Ale dziś kładę się spać wcześniej! A jak tam u Ciebie?
Ale niedlugo bede musiala wstac sie ogarnac bo musimy jechac zalatwic medical card bo jak by mnie do szpitala położyli to bede placic za dobe -
nick nieaktualnyLena87 wrote:Nie za bardzo,
Nie dość ze późno położyłam się to jajnik bolał ..
A teraz też brzuch boli chyba na @ .. chodź jest jeszcze czas ..
Mnie tez tak pobolewalo a jak wieczorem sie polozylam to tak na @ bolalo plus jajnik lewy -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Pieknie stopniowo tempka idzie w gore oby tak dalej
Mnie tez tak pobolewalo a jak wieczorem sie polozylam to tak na @ bolalo plus jajnik lewy
Nie nakręcam się ..
Chodź nie ukrywam, że bardzo cieszyła bym się ..
Piękny był by prezent na urodziny i walentynki ..Ewelina23, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny