Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak ogólnie, to moim zdaniem ścielenie łóżka to ogromna strata czasu. Po co je rano ścielić i rozścielać wieczorem....głupie. Ja rozumiem, że jak się nie ma osobnej sypialni, ale jak mam pokój przeznaczony tylko do spania, to jestem pewna, że nie będę zawsze ścielić.
A co do spania w chłodku, to mi się bardzo dobrze śpi w niższych temperaturach....szkoda tylko, że z wychodzeniem z łóżka mam wtedy problemy. I raczej rezygnuję z chłodku na rzecz porannego ciepełkaMisty87, Lena87, Ida lubią tę wiadomość
-
Mam jedno nurtujace mnie pytanko... skoro wczoraj mialam skok temp i dzis tez lekko wyzsza niz w plodne, to dlaczego ovf nie dal krechy? Z racji, ze jest to moj pierwszy cykl z Wami, to oczywiście wszystkiego jeszcze nie wiem...
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Mam jedno nurtujace mnie pytanko... skoro wczoraj mialam skok temp i dzis tez lekko wyzsza niz w plodne, to dlaczego ovf nie dal krechy? Z racji, ze jest to moj pierwszy cykl z Wami, to oczywiście wszystkiego jeszcze nie wiem...
nie pokazuje że będzie owulacja, tylko kiedy była.Lena87, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Tak ogólnie, to moim zdaniem ścielenie łóżka to ogromna strata czasu. Po co je rano ścielić i rozścielać wieczorem....głupie. Ja rozumiem, że jak się nie ma osobnej sypialni, ale jak mam pokój przeznaczony tylko do spania, to jestem pewna, że nie będę zawsze ścielić.
A co do spania w chłodku, to mi się bardzo dobrze śpi w niższych temperaturach....szkoda tylko, że z wychodzeniem z łóżka mam wtedy problemy. I raczej rezygnuję z chłodku na rzecz porannego ciepełka
W sypialni mało kiedy ścielę łóżko ..
Również lubię spać w chłodku ale teraz gdy na dworze troszkę zimniej jest to w sypialni nie da się wytrzymać .. Za zimno !! ..
a dogrzewać się farelką nie ma sensu .. szkoda dodatkowych opłat za prąd .. -
Fidelissa wrote:Ja tez Zabcia Macierzanka czytam dzielnie i śmieje sie )
tylko jedną mam uwagę jak ktoś już wstecz czyta to może nowych stron nie dopisujcie?))))
Oj tam, oj tam hehe, myślę, że to nie wypaliLena87, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Ja też lekko ogarnęłam mieszkanie ( najważniejsze kurzu nie ma ) ..
Za zupkę zaraz się będę zabierać
Pranie też zaraz postawie
A łózko w salonie mam od soboty rozłożone i nie zamierzam go składać ..
Bo w sypialni mam zimno jak cholera a wszędzie kaloryfery grzeją tak samo,
Mam nadzieję, że nikt z niezapowiedzianą wizytą się nie pojawi
Ja miałam generalne wczoraj. Masakra co się dzieje na mieszkaniu jak kaloryfery grzeją...
-
Dzieki za rady
Lucy wrote:Program wyznacza owulacje po trzech dniach wyższych temperatur.
nie pokazuje że będzie owulacja, tylko kiedy była.
Moze tez gorzej to nammierzyc z racji, ze nie mam wczesniejszych cykli naniesionych, poza tym wyjatkowo nie bola mnie piersi, sciskam i sciskam je ale ni hu hu nie bola jedyne co mnie upewnilo, ze wczoraj mialam owulke to klucie w jajniku, ktore mam zawsze.
-
Misty87 wrote:Mam jedno nurtujace mnie pytanko... skoro wczoraj mialam skok temp i dzis tez lekko wyzsza niz w plodne, to dlaczego ovf nie dal krechy? Z racji, ze jest to moj pierwszy cykl z Wami, to oczywiście wszystkiego jeszcze nie wiem...
Tak jak dziewczyny mówią, potrzech dniach wyższej tempki zaznacza, ale jeśli ktoś tu juz długo jest i mam dużó statystyk, to bywa, że krecha jest wcześniej. Ale tą krechą się tak stuprocentowo nie sugeruj, bo program lubi się mylić.Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misty ja również mam tableta i mój ma 10 cali, klawiaturę i nawet touchpada tak się na niego napaliłam, a teraz żałuję, że nie dołożyłam 300zł i nie kupiłam laptopa
Little Frog plan genialny. Też ostatnio myślałam o zakupie sexi wdzianka, ale to bardziej na walentynki. Chociaż obawiam się, że w walentynki to ja będę @ miała.
Lena ja dzisiaj też odpuściłam składanie łóżka. M kończy o 18. Gości się nie spodziewam.
Muszę iść na zakupy, a sypie śnieg i straszny wiatr. W dodatku, pełna pralka ubrań czeka na włączenie i to czego nie lubię muszę iść do szopki po węgiel i drewno bo zaraz w piecu wygaśnieLittle Frog, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Ja też lekko ogarnęłam mieszkanie ( najważniejsze kurzu nie ma ) ..
Za zupkę zaraz się będę zabierać
Pranie też zaraz postawie
A łózko w salonie mam od soboty rozłożone i nie zamierzam go składać ..
Bo w sypialni mam zimno jak cholera a wszędzie kaloryfery grzeją tak samo,
Mam nadzieję, że nikt z niezapowiedzianą wizytą się nie pojawi
Sypialnia jest tylko dla nas i nikt nam tam nie zagląda. No i my nie mamy co składać, bo mamy łóżko małżeńskie Tak najlepiejLittle Frog lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Nawet temp. nie mierzyłaś ? ..
Nie widzę twojego wykresuMisty87 lubi tę wiadomość
-
Ida zazdroszczę sypialni. My dopiero na wiosnę planujemy remont i zagospodarowanie strychu na sypialnę przy okazji wymiany dachu. Mąż obiecał mi wielkie łoże takie 180x200 albo i większe
Ale mam ochotę na zupę ogórkową albo szczawiową taką kwaśną, że aż wykręca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 13:10