Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Co komentarz to lepszy i niech ktoras sprobuje narzekac na ilosc stron. nawet jakbym chciala sie nie udzielac nie daje rady jestescie zaje biaszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 22:36
Ania07 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ania07 wrote:Ida i weź tu wytłumacz psu, że pańci się nic nie dzieje i go wyprowadź jak on się patrzy oczami niczym kot ze shreka .. takie maślaki
Nasz kot to wskakuje i cieszy się, że jesteśmy w łóżku razem, bo wtedy chce się przytulaćAnia07 lubi tę wiadomość
-
No ja też się śmieje do lapka i mąż się patrzy dziwnie. To aż mu przeczytałam o tych zwierzakach. Dobre dobre. Nasz kociak nie ma jajek to może dlatego go to nie interesuje.
Kto ma jeszcze jakieś zwierzątka?? co robią chomiki, żółwie, węże i papugi?Misty87, Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
he he he - ależ macie przeżycia. ja co prawda mam rybkę, ale nie strzela karpika podczas naszego seksu... bynajmniej mi nic na ten temat nie wiadomo... he he he
P.S. Ja w awatarze mam swoją twarz - walcie prosto!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 22:39
kasia_czarna, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Gorzej jak mąż wróci, pójdziemy spać i dostanę ataku śmiechu. Przecież mnie w kaftanie odeśle do Polski
kasia_czarna, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Ciekawe, czy jakbysmy zamiast roznych dziwnych zdjec w avatarach mialy swoje twarze, czy tez bysmy tak walily prosto z mostu o wszystkim
Ja tam nie miałabym z tym problemu jak mam glupawke to nic mnie nie powstrzymujekasia_czarna lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Misty87 wrote:Ciekawe, czy jakbysmy zamiast roznych dziwnych zdjec w avatarach mialy swoje twarze, czy tez bysmy tak walily prosto z mostu o wszystkim
Ania07, julenka78 lubią tę wiadomość
-
Melula wrote:he he he - ależ macie przeżycia. ja co prawda mam rybkę, ale nie strzela karpika podczas naszego seksu... bynajmniej mi nic na ten temat nie wiadomo... he he he
P.S. Ja w awatarze mam swoją twarz - walcie prosto!
To przy nastepnej okazji zaobserwujAnia07 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️