Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry ) pije kawkę i wycinam bułkę z nutella a do tego witaminami ))
Macierzanka tulu z okazji Dnia Przytulania:)
Kasia28 niedługo ból przejdzie i będzie można.....)))
Malinowy Panienko a w którym dniu po ovu wyszedł Ci cień 2 kreski?..
Witajcie:))))Lena87, Macierzanka:), Ania07, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Olka30 u mnie sposobem na spontanicznosc jest odrobina winka wtedy jak mąż przychodzi z pracy to jestem zrelaksowana i mam ochotę na absolutnie wszystko ;-)spróbuj może Ci pomoże
Fidelissa, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Dzień dobry!
Spałam dziś jak zabita....tzn rano się przebudzałam i w ostateczności otworzyłam oczy przed 6, zmierzyłam temperaturę, zamknęłam oczy i spałam do 9(mama mnie telefonem obudziła), jak się mąż do pracy zbierał, to byłam w takim półśnie. Ale czuję się wyspana. W końcu! Też ostatnio chodzę taka osłabiona, mam nadzieję, że się sprawdzi z tym staraniem podczas przeziębienia. Żadne jajniki mnie nie bolą, nie kłują, tylko wczoraj późnym wieczorem i dziś od rana czuję takie lekkie ciągnięcie w dole brzucha. Na wykresie się kompletnie nie znam i niewiele on mi mówi, nie wiem co z tą owulacją. Ehhhh... Też jestem niecierpliwa i się zastanawiam co z tego wszystkiego wyjdzie. Jakoś mam w tym miesiącu kiepskie podejście.Fidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane .
Mam net wlaczylam rano i chodzi normalnie
Jak tam u was z rana .
Musze was nadrobic ale niewiem czy dam rade bo mam prawie 50 stron
A niedlugo do banku musze jechac i obiad robicWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 10:26
Fidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Dzień dobry!
Spałam dziś jak zabita....tzn rano się przebudzałam i w ostateczności otworzyłam oczy przed 6, zmierzyłam temperaturę, zamknęłam oczy i spałam do 9(mama mnie telefonem obudziła), jak się mąż do pracy zbierał, to byłam w takim półśnie. Ale czuję się wyspana. W końcu! Też ostatnio chodzę taka osłabiona, mam nadzieję, że się sprawdzi z tym staraniem podczas przeziębienia. Żadne jajniki mnie nie bolą, nie kłują, tylko wczoraj późnym wieczorem i dziś od rana czuję takie lekkie ciągnięcie w dole brzucha. Na wykresie się kompletnie nie znam i niewiele on mi mówi, nie wiem co z tą owulacją. Ehhhh... Też jestem niecierpliwa i się zastanawiam co z tego wszystkiego wyjdzie. Jakoś mam w tym miesiącu kiepskie podejście.
Główka do góry zabcia ja umieram z bólu ale przypominam sobie jak dlugo na niego czekalam to od razu jest mi lepiej no i dziisja dzien przytulania wiec sie przytulajmy:DLittle Frog, Macierzanka:), Fidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ewelina23 wrote:Hej kochane .
Jak tam u was z rana .
A niedlugo do banku musze jechac i obiad robic
ciesze sie ze net dziala
nie wiem czy wiesz ale ja wlasnie wczioraj zakonczylam swojego tasiemca w koncu:D
a ty jak sie czujesz kochana?Ewelina23 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
A powiedzcie mi jak jest dokladnie z tym winkiem? moze byc polslodkie czy tylko wytrane? bo ja nienawidze wytrawnych i polwytrawnych za to te polsodkie uwielbiam:D
Lena87, Fidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:Dzień dobry!
Spałam dziś jak zabita....tzn rano się przebudzałam i w ostateczności otworzyłam oczy przed 6, zmierzyłam temperaturę, zamknęłam oczy i spałam do 9(mama mnie telefonem obudziła), jak się mąż do pracy zbierał, to byłam w takim półśnie. Ale czuję się wyspana. W końcu! Też ostatnio chodzę taka osłabiona, mam nadzieję, że się sprawdzi z tym staraniem podczas przeziębienia. Żadne jajniki mnie nie bolą, nie kłują, tylko wczoraj późnym wieczorem i dziś od rana czuję takie lekkie ciągnięcie w dole brzucha. Na wykresie się kompletnie nie znam i niewiele on mi mówi, nie wiem co z tą owulacją. Ehhhh... Też jestem niecierpliwa i się zastanawiam co z tego wszystkiego wyjdzie. Jakoś mam w tym miesiącu kiepskie podejście.
Część Zabcia:))
U mnie o 7.30. Tylko 36,42. Wiec nie wiem to 10 d po ovu- tracis nadzieje czy czekać
O ile wyższa musi byc tempke po zagnieżdżanie od..... Właśnie której?.. Przed zagniezdzeniem? Przed owulacja?..
Czy któraś z Was wie?
Cześć olka30. Mam ten sam problem muszę cos wymyślić bo tak dalej nie dam rady:))) -
Dziękuję. Na szczęście mogę siedzieć w domku, chociaż za oknem tak pięknie, śnieg sypie.... Może wybiorę się na jakiś spacerek Ale wcześniej muszę coś zjeść, bo chyba już mi się żołądek sam zaczyna trawić ;]
Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Hej kochane .
Jak tam u was z rana .
A niedlugo do banku musze jechac i obiad robic
Część Ewelinka dobrze ze już net chodzi, czekamy na Ciebie:))))Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:To powodzenia ewelinko lektura ciekawa takze nudzic sie nie bedziesz:D
ciesze sie ze net dziala
nie wiem czy wiesz ale ja wlasnie wczioraj zakonczylam swojego tasiemca w koncu:D
a ty jak sie czujesz kochana?
No widze wlasnie po wykresie .
Niech sie zazieleni
Kaśka28, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny