Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny
Żabka, damy radę. Nie zawsze musi nas coś boleć i kłuć
Tak jest Kaśka, przytulamy się mocno!!!
Hej Ewelina nie nadrabiaj, posiedź z nami
No to by było super jakbyśmy mogły planować i przesuwać owulkęLittle Frog, Ewelina23, Ania07 lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny.. jak mija poranek?? ja zaczelam moj weekend wolny piatek sobota niedziela off... teraz czekam na mojego skarbka ale bedzie dopiero wieczorkiem jednak:( ale najwazniejsze ze bedzie.... mowicie ze dzien przytulania nio to tule was wszystkie razem
Macierzanka:), Little Frog, Ania07 lubią tę wiadomość
-
kasia_czarna wrote:czesc dziewczyny.. jak mija poranek?? ja zaczelam moj weekend wolny piatek sobota niedziela off... teraz czekam na mojego skarbka ale bedzie dopiero wieczorkiem jednak:( ale najwazniejsze ze bedzie.... mowicie ze dzien przytulania nio to tule was wszystkie razem
No siema gdzies ty byla jak ciebie nie byloDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Tulimy się tulimy
Fidelissa, temepratura w drugiej fazie musi być przynajmniej 0,2 wyższa, a jeżeli przez zagnieżdżenie spada, to tylko na chwilę, czyli potem powinna wrócić znów do tych wyższych temperatur.
Kasia, no to miłego weekendu życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 10:41
-
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:słuchajcie @ spóźnia się już 5 dni ale zmierzyłam dziś temp. (nie mierzyłam jej do tek pory) i mam 36,2... czyli, że co mogę wyeliminować ciążę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 11:04
-
Macierzanka:) wrote:Tulimy się tulimy
Fidelissa, temepratura w drugiej fazie musi być przynajmniej 0,2 wyższa, a jeżeli przez zagnieżdżenie spada, to tylko na chwilę, czyli potem powinna wrócić znów do tych wyższych temapratur.
Kasia, no to miłego weekendu życzę
Macierzanko dzięki za odpowiedz, ale o 0,2 wyższa od której?.. Tempki.
Ja nie mam przed ovu równej temperatury tylko zęby. ) -
[QUOTE=Fidelissa
Malinowy Panienko a w którym dniu po ovu wyszedł Ci cień 2 kreski?..
Witajcie:))))[/QUOTE]
18 dpo zrobiłam najpierw jeden a potem polazłam do apteki i kupiłam drugi no i testowałam po 18 i po 20[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Ewelina23 wrote:A robilas test ciazowy ?? Lub bete ???
Ewelina23 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Fidelissa wrote:Ponawiam pytania:
w którym dniu po ovu może wyjsc cień 2 kreski?..
Jaka musi byc różnica miedzy temperatura po zagnieżdżaniu a jaka..... Aby mozna miec nadzieje na ciążę?.)))Fidelissa lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:No w koncu a o maly wlos mogloby @ zablokowac znowu stresem...
wyobrazcie sobie ze o malo moja mama nie padla ofiara metody na wnuczka!! wiecie jak dzialaja teraz? zadzwonila do mojej mamy kobieta ktora z placzem przedstawila sie jako jej corka czyli niby ja, pwoedziala jej ze mialam wyopadek (tak szlochala ze mama naprawde pomyslala ze to ja) ze gadalam przez ten i wpadlam w poslizg jak jechalam do pracy...ze dogadalam sie z tymi"poszkodowanymi" ze zaplace im 57 tys za to ze trafili do szpitala i ze zabieraja mnie na dolek i zamykaja na 48h ze nie bedzie ze mna kontaktu bo tel tez zabieraja i oddala sluchawke facetowi. ten przedstawil sie jako policjant poprosil o dane w celu weryfikacji i dalej ze mama ma dalej dac kase itd....a ja jak gdyby nigdy nic w domu obiadek gotowalam...Moj ma chorobowe i przyjechali jego rodzice do niego (zeby mu o wszytkim powiedziec)a jak mnie zobaczyli w drzwiach poplakali sie przytulili mnie(wystarszylam sie bo myslalam ze zmoja mama cos sie stalo-miala jechac na zmiane opatrunku po mastektomii) opowiedzieli mi wszytko przez lzy a ja od razu do mamy i dopeiro wtedy moja mama zorientowala sie ze chcieli ja naciagnac na kup kasy...
Takze dziewczyny uwazajcie na takie glupie telefony -
Macierzanka:) wrote:Hej Dziewczyny
Żabka, damy radę. Nie zawsze musi nas coś boleć i kłuć
Też Was wszystkie bardzo bardzo mocno przytulam!!!Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość
-
witam się w wami, Foremki! wpadłam na chwilę, nadrobiłam od wczoraj i w końcu jestem na bieżąco...
Zafasolkowanym gratuluję - styczeń się kończy z dobrym wynikiem, pozostałe celują na Walentykowy luty! UDA SIĘ!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 10:49
Fidelissa, Little Frog, Macierzanka:), Ania07, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Macierzanko - cofam to co napisałam....teraz to aż mnie boli. Lekkie ciągnięcie nabrało siły... Oby to był dobry znak...
Też Was wszystkie bardzo bardzo mocno przytulam!!!
ja też tak miałam trzymam łapkiLittle Frog lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Kaśka28 wrote:No siema gdzies ty byla jak ciebie nie bylo