Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fidelissa wrote:Super w takim racie jak nie dostanę @ spróbuje za 8 dni:))
A miałaś wyższa temperaturze? Cały czas po ovu?
nie mierzyłam temp. więc nie wiem ale wczoraj miałam 36.2 jeżeli to Ci jakoś pomoże.[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Fidelissa wrote:Macierzanko dzięki za odpowiedz, ale o 0,2 wyższa od której?.. Tempki.
Ja nie mam przed ovu równej temperatury tylko zęby. )
0,2 nad linię poziomą. A linię poziomą prowadzi najwyższa z sześciu niższych
Czyli jak masz sześc niezakłóconych niższych, a potem jest conajmniej trzy wyższe to krecha. Aha i owulka może być nawet dwa dni przed skokiem i do dwóch dni po.Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Matko, co chwile mnie wywala.
Nie mogę sie cofnąć o stronę...co sie dzieje.
Mnie tak ciągnęło w listopadzie i tempki miałam obiecujące ale niestety......Fidelissa, Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:0,2 nad linię poziomą. A linię poziomą prowadzi najwyższa z sześciu niższych
Czyli jak masz sześc niezakłóconych niższych, a potem jest conajmniej trzy wyższe to krecha. Aha i owulka może być nawet dwa dni przed skokiem i do dwóch dni po.
I bądż tu kobieto mądra:)))
Im więcej wiem tym mniej......Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:0,2 nad linię poziomą. A linię poziomą prowadzi najwyższa z sześciu niższych
Czyli jak masz sześc niezakłóconych niższych, a potem jest conajmniej trzy wyższe to krecha. Aha i owulka może być nawet dwa dni przed skokiem i do dwóch dni po.
Czyli ja nic z tego nie już nie wiem , tym bardziej że od tygodnia dopiero jestem z Wami .Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Tulimy się tulimy
Fidelissa, temepratura w drugiej fazie musi być przynajmniej 0,2 wyższa, a jeżeli przez zagnieżdżenie spada, to tylko na chwilę, czyli potem powinna wrócić znów do tych wyższych temperatur.
Kasia, no to miłego weekendu życzę
Hej Macierzanka... dziekuje a jak dzien mija?? -
Dzień dobry Nadrobiłam wpisy i zapomniałam o czym to ja miałam... leżę w łóżku i oglądam tv. Wczoraj o 22 z ciekawości zmierzyłam temp. i było 37,2, gdzie temp. ciała wynosiła 36,00. Ale moja normalna temp. ciała to 35,4 więc przy 36 czułam jakbym miała gorączkę. A dzisiaj temp. 36,8. Umieram, co wydmucham nos to krwotok
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDriada0102 wrote:W sobotę mamy rocznicę i mamy iść do koleżanki do domu nakarmić kota i mamy zgodę, aby być cały czas bo ona jedzie do spa na weekend.
Miałam szatański plan, aby u niej, ale kumpel podkreślił, że bez seksu
ale była by przygoda.
Jeszcze się śmiał, że w jego domu dziecka nie możemy spłodzić
A ja chciałam zrobić romantyczną koleację, mam seksi strój
http://www.google.co.uk/imgres?espv=210&es_sm=93&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbnid=NZpypmJhphWCSM%3A&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.webkupiec.pl%2Fa%2Flista_produktow%2Fidx%2F6041213%2Fmot%2FFartuszek%2Flista_produktow.htm&docid=u8Q2anhyCs_-EM&imgurl=http%3A%2F%2Fcsimg.webkupiec.pl%2Fsrv%2FPL%2F0000237314925%2FT%2F340x340%2FC%2FFFFFFF%2Furl%2Fkoszulka-livia-larisa.jpg&w=340&h=340&ei=LbvqUtf4C4ja0QXNgYGoDA&zoom=1&ved=0CHgQhBwwDA&iact=rc&dur=336&page=1&start=0&ndsp=23
było by czadowo
Mam taki strój .
Kupilam go w styczniu przed owuleczka
I raz go ubralamWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 10:58
-
Little Frog wrote:Mnie też kompletnie wywaliło. Już prawie histerii dostałam Pierwszy cykl mierzę temperaturę i miałoby wszystko pójść na marne?! A co dopiero z Wami!! W życiu bym Was nie odnalazła....uffff...ale się przestraszyłam
Ania07 lubi tę wiadomość
-
kasia_czarna wrote:Hej Macierzanka... dziekuje a jak dzien mija??
Ja jeszcze siedzę w łóżku, coś mnie choróbsko nabiera, a muszę się wybrać na spożywkę do sklepu...
Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
od dziś działamy... zaczną pojawiać się serduszka. dziś 3 dzień Clo, a we środę zaczynam monitoring...
zerkam przez moje ogromne okna na świat, a tam gwiździ, śnieg hula po balkonie... a na tarasie cisza i spokój, ciekawie...Ania07 lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Pomoże:)) czyli nie musi być 37,2 i jak mam 36,42 to jest szansa:)) dziękuje:)))
nie wiem kochana nie umiem Ci pomóc tylko mogę napisać co mi wczoraj termometr pokazał wieczorem.
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Melula wrote:od dziś działamy... zaczną pojawiać się serduszka. dziś 3 dzień Clo, a we środę zaczynam monitoring...
zerkam przez moje ogromne okna na świat, a tam gwiździ, śnieg hula po balkonie... a na tarasie cisza i spokój, ciekawie...
No to serduszka w ruch!
HAHA jak to brzmi
powodzenia!Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Ja jeszcze siedzę w łóżku, coś mnie choróbsko nabiera, a muszę się wybrać na spożywkę do sklepu...
Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny