Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fidelissa wrote:Super w takim racie jak nie dostanę @ spróbuje za 8 dni:))
A miałaś wyższa temperaturze? Cały czas po ovu?
nie mierzyłam temp. więc nie wiemale wczoraj miałam 36.2 jeżeli to Ci jakoś pomoże.
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Fidelissa wrote:Macierzanko dzięki za odpowiedz, ale o 0,2 wyższa od której?.. Tempki.
Ja nie mam przed ovu równej temperatury tylko zęby.)
0,2 nad linię poziomą. A linię poziomą prowadzi najwyższa z sześciu niższych
Czyli jak masz sześc niezakłóconych niższych, a potem jest conajmniej trzy wyższe to krecha. Aha i owulka może być nawet dwa dni przed skokiem i do dwóch dni po.Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Matko, co chwile mnie wywala.
Nie mogę sie cofnąć o stronę...co sie dzieje.
Mnie tak ciągnęło w listopadzie i tempki miałam obiecujące ale niestety......Pierwszy cykl mierzę temperaturę i miałoby wszystko pójść na marne?!
A co dopiero z Wami!! W życiu bym Was nie odnalazła....uffff...ale się przestraszyłam
Fidelissa, Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:0,2 nad linię poziomą. A linię poziomą prowadzi najwyższa z sześciu niższych
Czyli jak masz sześc niezakłóconych niższych, a potem jest conajmniej trzy wyższe to krecha. Aha i owulka może być nawet dwa dni przed skokiem i do dwóch dni po.
I bądż tu kobieto mądra:)))
Im więcej wiem tym mniej......Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:0,2 nad linię poziomą. A linię poziomą prowadzi najwyższa z sześciu niższych
Czyli jak masz sześc niezakłóconych niższych, a potem jest conajmniej trzy wyższe to krecha. Aha i owulka może być nawet dwa dni przed skokiem i do dwóch dni po.
Czyli ja nic z tego nie już nie wiem , tym bardziej że od tygodnia dopiero jestem z Wami .Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Tulimy się tulimy
Fidelissa, temepratura w drugiej fazie musi być przynajmniej 0,2 wyższa, a jeżeli przez zagnieżdżenie spada, to tylko na chwilę, czyli potem powinna wrócić znów do tych wyższych temperatur.
Kasia, no to miłego weekendu życzę
Hej Macierzanka... dziekuje a jak dzien mija?? -
Dzień dobry
Nadrobiłam wpisy i zapomniałam o czym to ja miałam... leżę w łóżku i oglądam tv. Wczoraj o 22 z ciekawości zmierzyłam temp. i było 37,2, gdzie temp. ciała wynosiła 36,00. Ale moja normalna temp. ciała to 35,4 więc przy 36 czułam jakbym miała gorączkę. A dzisiaj temp. 36,8. Umieram, co wydmucham nos to krwotok
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDriada0102 wrote:W sobotę mamy rocznicę i mamy iść do koleżanki do domu nakarmić kota i mamy zgodę, aby być cały czas bo ona jedzie do spa na weekend.
Miałam szatański plan, abyu niej, ale kumpel podkreślił, że bez seksu
ale była by przygoda.
Jeszcze się śmiał, że w jego domu dziecka nie możemy spłodzić
A ja chciałam zrobić romantyczną koleację, mam seksi strój
http://www.google.co.uk/imgres?espv=210&es_sm=93&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbnid=NZpypmJhphWCSM%3A&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.webkupiec.pl%2Fa%2Flista_produktow%2Fidx%2F6041213%2Fmot%2FFartuszek%2Flista_produktow.htm&docid=u8Q2anhyCs_-EM&imgurl=http%3A%2F%2Fcsimg.webkupiec.pl%2Fsrv%2FPL%2F0000237314925%2FT%2F340x340%2FC%2FFFFFFF%2Furl%2Fkoszulka-livia-larisa.jpg&w=340&h=340&ei=LbvqUtf4C4ja0QXNgYGoDA&zoom=1&ved=0CHgQhBwwDA&iact=rc&dur=336&page=1&start=0&ndsp=23
było by czadowo
Mam taki strój .
Kupilam go w styczniu przed owuleczka
I raz go ubralamWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 10:58
-
Little Frog wrote:Mnie też kompletnie wywaliło. Już prawie histerii dostałam
Pierwszy cykl mierzę temperaturę i miałoby wszystko pójść na marne?!
A co dopiero z Wami!! W życiu bym Was nie odnalazła....uffff...ale się przestraszyłam
Ania07 lubi tę wiadomość
-
kasia_czarna wrote:Hej Macierzanka... dziekuje a jak dzien mija??
Ja jeszcze siedzę w łóżku, coś mnie choróbsko nabiera, a muszę się wybrać na spożywkę do sklepu...
Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
od dziś działamy... zaczną pojawiać się serduszka. dziś 3 dzień Clo, a we środę zaczynam monitoring...
zerkam przez moje ogromne okna na świat, a tam gwiździ, śnieg hula po balkonie... a na tarasie cisza i spokój, ciekawie...Ania07 lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Pomoże:)) czyli nie musi być 37,2 i jak mam 36,42 to jest szansa:)) dziękuje:)))
nie wiem kochananie umiem Ci pomóc tylko mogę napisać co mi wczoraj termometr pokazał wieczorem.
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Melula wrote:od dziś działamy... zaczną pojawiać się serduszka. dziś 3 dzień Clo, a we środę zaczynam monitoring...
zerkam przez moje ogromne okna na świat, a tam gwiździ, śnieg hula po balkonie... a na tarasie cisza i spokój, ciekawie...
No to serduszka w ruch!
HAHA jak to brzmi
powodzenia!Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Ja jeszcze siedzę w łóżku, coś mnie choróbsko nabiera, a muszę się wybrać na spożywkę do sklepu...
Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny