Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A propos urozmaiceń łóżkowych...
Mój kiedyś jak masował mi plecy i nie tylko, i popijaliśmy winko, wylewał trochę na plecy, potem na brzuch i spijał je ze mnie. Oooooj, bosko było.
Przerabialiśmy opcję z bita śmietaną, ale pościel była do prania...
Ale dodatkowo doszedł wtedy wspólny prysznic, bo strasznie się lepiliśmyLena87, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:A propos urozmaiceń łóżkowych...
Mój kiedyś jak masował mi plecy i nie tylko, i popijaliśmy winko, wylewał trochę na plecy, potem na brzuch i spijał je ze mnie. Oooooj, bosko było.
Przerabialiśmy opcję z bita śmietaną, ale pościel była do prania...
Ale dodatkowo doszedł wtedy wspólny prysznic, bo strasznie się lepiliśmy -
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Ewelinka ale fajnie .. usłyszysz bicie serduszka... jakja bee kiedyś w takiej sytuacji to sie napewno rozpłacze.. a w pracy juz im powiedziałaś o ciąży ?
Mialam isc od 1 lutego do pracy z blizniakami rocznymi ale napisalam ze nie dam rady bo w ciazy jestem juz kiedys ich pilnowalam i chciala zebym pilnowala ich jak wroci do pracy no ale nie dam rady bo to 50h tygodniowo od pon do piatku wiec odpada tu mam 2 razy w tyg 20 h -
XxMoniaXx wrote:Ty to masz fajna temp.. taka konkretna po owulce ze wiadomo ze była.. ja to zas takie biedne te temp mam trzymam kciuki
Zresztą to wcale nie daje gwarancji, że owulka była. Dlatego chcę ten progesteron zbadać. -
Ja też nie ogarniam tych temperatur. Jak @ przyjdzie to od kolejneko cyklu zacznę mierzyć. Hmm chyba czas na śniadanie, chociaż apetytu brak.
santoocha słodkie te kotki:)
Ewelino fajnie, że niedługo posłuchacie bicia serduszka. Swoją drogą to niesamowite. Kiedyś kto by pomyślał o takich możliwościach.Ewelina23, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:ja sie tez boje ze moge nie miec owulki... w sierpniu skończyłam tabl anty..
No i leczę niedoczynność tarczycy.
A w tamtym roku będąc na tabl anty miałam torbiel, ale sama się wchłonęła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 11:32
-
nick nieaktualny