Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
santoocha wrote:A ja w grudniu
No i leczę niedoczynność tarczycy.
A w tamtym roku będąc na tabl anty miałam torbiel, ale sama się wchłonęła. -
XxMoniaXx wrote:ja badałam tarczyce i mam wynik 2.290.. czyli jaki ? bo niby mieści sie w granicach
ponoć powinno być koło 1,5 żeby najlepiej było ale ja mam coś koło 2 więc spoko - będzie ok[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
moja @ była dziwna w tym cyklu - tylko jeden dzień i to związany z ogromnym bólem, mdłościami i omdleniem... pozostałe dwa to tylko plamienia... ech, muszę koniecznie powiedzieć o tym na monitoringu...
poza tym mam mega leniwy dzień, a chciałam zabrać się za układanie w szafie... -
Ewelina23 wrote:a noze juz nie bedziesz musiala czekac na kolejne @ bo dopiero odwiedzi cie za 9 miesiecy Czego z calego serca ci zycze
-
nick nieaktualnyMelula wrote:moja @ była dziwna w tym cyklu - tylko jeden dzień i to związany z ogromnym bólem, mdłościami i omdleniem... pozostałe dwa to tylko plamienia... ech, muszę koniecznie powiedzieć o tym na monitoringu...
poza tym mam mega leniwy dzień, a chciałam zabrać się za układanie w szafie... -
Melula wrote:moja @ była dziwna w tym cyklu - tylko jeden dzień i to związany z ogromnym bólem, mdłościami i omdleniem... pozostałe dwa to tylko plamienia... ech, muszę koniecznie powiedzieć o tym na monitoringu...
XxMoniaXx wrote:a szłaś do endo czy gi ci tabl na tarczyce przepisał ?
Ani to ani to
Leczyłam się kiedyś dawno, potem mi się uregulowało, endo kazał odstawić i było ok. Rok temu w marcu zaczęłam mieć objawy niedoczynności, dużo spałam, tyłam. A że jestem weterynarzem, to sama sobie kupiłam w hurtowni farmaceutycznej i leczę się sama. Robię tylko kontrolnie wyniki i ewentualnie zmieniam na bieżąco dawkę. Taka Zosia-Samosia jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 11:38
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykasia_czarna wrote:oj brakuje mi tego ostatnio:(
Ale sama wiem po sobie .
Nakrecalam sie przy serduszkowaniu myslalam ,,moze teraz sie uda ''
Przyszla owulka zaczelam sie nakrecac .
Ale pozniej juz podeszlam co ma byc to bedzie dalam na luz piotrek mnie pytal dlaczego ostatanio nie rozmawiam o owulacji i wogole .
-
Misty87 wrote:Hej udało mi się w pracy na chwile dorwac do neta potem w domku bede czytać zaległości. Dziś musiałam wczesniej mierzyć temp i cudow nie ma. 36.6... Jakoś nie wydaje mi się, żeby ten cykl poszedł gładko ale wolę się nastawić negatywnie żeby zbyt nie cierpieć...
Spokojnie, nie ma się co załamywać... Nie mierzyłaś regularnie od początku cyklu, więc nie wiadomo jak to będzie.
Staraj się właśnie mierzyć wcześniej. No ma sieniby mierzyć wczesnym rankiem i zawsze o jednej godzinie, bo wtedy temperatura jest miarodajna, a potem sie już zmienia w ciągu dnia...
Trzymam kciuki! -
Ewelina23 wrote:A test robilas przed malpa ??
Nie robiłam testu, bo czułam już @ na plecach, więc szkoda było testu i kasy. Zawsze pierwszy dzień @ miałam najgorszy i najobfitszy, ale takiego czegoś jak teraz to never ever...
Poza tym to tylko jeden dzień, a zwykle miałam 4... coś się u mnie dzieje, mam nadzieję, że okaże się co to takiego już we środę na monicieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 11:45