Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też póki co wychodzę, choć mnie tak głowa napiernicza, że chyba się bez tabetki nie obejdzie...
Żabka ja lubię prasować, relaksuję się przy tym
Ale dzisiaj mam lenia i brak siły...
Pa kochane, do później! Miłego dnia! -
nick nieaktualny
-
kasia_czarna wrote:chyba czas wskoczyc w jakies dresiki i smignac do sklepu po malutku ogarniac mieszkanko siebie i obiad na przyjazd mojego ukochanego
-
ja dziś robię placuszki ziemniaczane z sosem pieczarkowym... ale dopiero na 17, bo wtedy małż wraca z pracy...
prasować nie lubię, tak jak zmywać... te obowiązki miał przejąć mój małż, znalazł dla siebie rozwiązanie:
na zmywanie - kupił zmywarkę
na prasowanie - kazał nie prasować jego rzeczy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 12:00
-
jak potrzebuję swoje prasować to mogę sama, bo to moje... taki pomysłowy Dobromir z niego, a co!
mój małż twierdzi, że on swój sprzęt agd przez próg przeniósł, oczywiście żartobliwie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 12:03
Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Hehehe, ale masz fajnie Wystarczy raz na dwa tygodnie ogarnąć mieszkanko i ugotować obiad :D Hehehe, ale tak poważnie, to chyba tęskno Ci strasznie w takim związku na odległość...
-
Melula wrote:ja dziś robię placuszki ziemniaczane z sosem pieczarkowym... ale dopiero na 17, bo wtedy małż wraca z pracy...
prasować nie lubię, tak jak zmywać... te obowiązki miał przejąć mój małż, znalazł dla siebie rozwiązanie:
na prasowanie - kazał nie prasować jego rzeczy... -
nick nieaktualnyMelula wrote:te obowiązki miał przejąć mój małż, znalazł dla siebie rozwiązanie:
na prasowanie - kazał nie prasować jego rzeczy...
Melula tego kto wynalazł zmywarkę trzeba po dupie całować ,
Chodź czasem w ramach relaksu jak kilka rzeczy do mycia stoi na zmywarce to umyje
Co do prasowania, powiedział żebym tylko wyprasowała mu ciuchy które ubiera jak gdzieś wychodzi a " podomki " mam sobie darować
ale w jego półce jest taki burdel, że nawet jak chce ubrać tą wyprasowaną rzecz to robi to jeszcze raz przed wyjściem bo jest cała pognieciona ..
a jeśli chodzi o koszule i spodnie z garnituru prasuje sobie samLittle Frog lubi tę wiadomość
-
Melula wrote:jak potrzebuję swoje prasować to mogę sama, bo to moje... taki pomysłowy Dobromir z niego, a co!
mój małż twierdzi, że on swój sprzęt agd przez próg przeniósł, oczywiście żartobliwie...kasia_czarna wrote:nio niby tak heheheh a wogole to obiad wymusialam bo przeciez sam zawsze gotuje jak przyjezdza do mnie a mi nie da sie wykazac hehe... a teskno bardzo dlatego coraz bardziej rozwazam przeprowadzke...