X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a powiem wam moj kochany jest... ostatnio byl umnie na moje urodzinki i ja mu wyprasowalam bluzke a pozniej on mi koszule... kocham go

• Melula Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie jak coś leży w zlewie, bo nie można myć w zmywarce, to leży i czeka na małża, w końcu to jego obowiązek... a że mało takich rzeczy mam to z reguły zlew pusty...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 12:09

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Beskid Mały :)

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po prawdzie góry mi ukradli, bo jakieś takie mglisko w oddali no ale..

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia_czarna wrote:
    a powiem wam moj kochany jest... ostatnio byl umnie na moje urodzinki i ja mu wyprasowalam bluzke a pozniej on mi koszule... kocham go
    Czasami najmniejsze gesty cieszą najbardziej :)

Lena87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia_czarna wrote:
    powiedz mezowi niech ci kupi suszarke bebnowa to ciuszki schna i sa odrazu wyprasowane jak odrazu wyjmiesz:)

Będąc w Norwegii " szwagierka " miała suszarkę - strasznie niszczyła ciuchy, zawsze jakąś bluzkę wyciągnęłam z dziurą ..
    Może też dlatego, że Ona nie sprawdza kieszeni zanim włoży do pralki a potem przeniesie do suszarki ..
    I potem plątają się tam różne śrubokręty itd ..

A gdy u Nas w PL patrzyłam za pralko suszarką to śmieszne rzeczy wypisywali i dziwne ..
    Prawie 110 litrów wody pobierała !! .. Masakra

• Macierzanka:) Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAAAA Kasia zbieram się... tapeta gotowa ;) a raczej tynk :D
    no bo między ludzi idę... ale tak mi się nie chce, jeszcze to przeziębienie mnie dopadło

Lena87 lubi tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • Melula Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli chodzi o przeprowadzki... ja przed ślubem mieszkałam z rodzicami na Mazurach, a mój w Warszawie pracował i wynajmował pokój... Po ślubie mieliśmy mieszkać w domu na Mazurach, bo teściowa mieszka sama w 300m domu. Stety mój małż nie wytrzymał takiego życia na odległość i wizyt weekendowych, że postanowił mnie ściągnąć do stolicy. Nie planowaliśmy zostać w Wawie na stałe, ale była okazja, kupiliśmy swoje M i chyba na kilkanaście lat pozostaniemy w okolicy stolicy, choć nie podoba mi się tu...

Lena87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Spoko, pakuję swój niezbędnik do podróży, piszę list pożegnalny do męża i się zjawiam! :)

Jak przyjedziesz na dłuższy urlop do Polski to daleko nie będziesz miała, żeby przyjechać :)

Little Frog lubi tę wiadomość

• kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    AAAAA Kasia zbieram się... tapeta gotowa ;) a raczej tynk :D
    no bo między ludzi idę... ale tak mi się nie chce, jeszcze to przeziębienie mnie dopadło
    ja tam nie tynkuje tylko jednego brzydala mam pod nosem to mu lekka tapetke zrobie hehehe zeby nie straszyl ludzi i tez smigam na zakupy

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo ja byłam raz w Warszawie i nigdy bym tam nie zamieszkała... tyle brudu i szumu..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b

Wysłany: 31 stycznia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    W Beskid Mały :)

Hmm tak tajemniczo...
    to ja obecnie Beskid Wyspowy, kiedyś mi się obiło, że jesteś z południa

olka30 lubi tę wiadomość

1237397y6kr97ild4.gif

Wysłany: 31 stycznia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się kiedyś dowiedziałam od takiej jednej znajomej pani, że po praniu wytarczy rzeczy poskładać równo i na nich usiąść :) na przykład oglądając film, no i ona tak robiła i faktycznie działało.

Ale ja lubię zapach jaki się wydobywa w trakcie prasowania i uważam, że ubrania prasowane dłużej zachowują swą świetność i kształ(zdarza mi się nawet bokserki prasować :D )

1237397y6kr97ild4.gif
  • kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Będąc w Norwegii " szwagierka " miała suszarkę - strasznie niszczyła ciuchy, zawsze jakąś bluzkę wyciągnęłam z dziurą ..
    Może też dlatego, że Ona nie sprawdza kieszeni zanim włoży do pralki a potem przeniesie do suszarki ..
    I potem plątają się tam różne śrubokręty itd ..

A gdy u Nas w PL patrzyłam za pralko suszarką to śmieszne rzeczy wypisywali i dziwne ..
    Prawie 110 litrów wody pobierała !! .. Masakra
    wiesz pralko suszarki nie proponuje... ogolnie ja jak bylam w stanach to sie zakochalamw suszarkach bebnowych i zawsze mazylam o takiej i mam nadzieje ze kiedys tak bede miala a ostatnio moj wlasnie mowil o takiej suszarce ze dobra rzecz i chcetnie kupi ....

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Jak przyjedziesz na dłuższy urlop do Polski to daleko nie będziesz miała, żeby przyjechać :)
    Żebyś się jeszcze nie zdziwiła, jak później będziesz chciała się mnie pozbyć :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    mój małż twierdzi, że on swój sprzęt agd przez próg przeniósł, oczywiście żartobliwie...

To Mój twierdzi, że On kupił a ja obsługuje .. He He śmieszne mają poczucie humoru :D

• Melula Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też nie lubię Warszawy. Mieszkamy w okolicy i jadę tam, jak tylko muszę. Plus jest jeden, że więcej tu lekarzy specjalistów, prywatne ubezpieczenie w kilku klinikach prywatnych... to plus!

Lena87 lubi tę wiadomość

Wysłany: 31 stycznia 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia_czarna wrote:
    ja tam nie tynkuje tylko jednego brzydala mam pod nosem to mu lekka tapetke zrobie hehehe zeby nie straszyl ludzi i tez smigam na zakupy

a no to ja szpachluję tylko niektóre niedociągnięcia, np dzisiaj czarne wory pod oczami :D
    Ja tam się nie znam, ale teraz jest popularny "make up - no make up"

Raaaanyyyy uciekam :) Ale mnie wciąga... ;)

1237397y6kr97ild4.gif
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    Ja się kiedyś dowiedziałam od takiej jednej znajomej pani, że po praniu wytarczy rzeczy poskładać równo i na nich usiąść :) na przykład oglądając film, no i ona tak robiła i faktycznie działało.

Ale ja lubię zapach jaki się wydobywa w trakcie prasowania i uważam, że ubrania prasowane dłużej zachowują swą świetność i kształ(zdarza mi się nawet bokserki prasować :D )
    Moja mama w trakcie wyciągania z pralki mocno strzepuje i układa, a później rozwiesza równiutko i też niewiele rzeczy jest do prasowania :) A ja też korzystam z suszarki automatycznej (czy bębnowej, nie wiem jak to się fachowo nazywa) i przyznam, że ubrania wcale nie są pomięte :)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    ja też nie lubię Warszawy. Mieszkamy w okolicy i jadę tam, jak tylko muszę. Plus jest jeden, że więcej tu lekarzy specjalistów, prywatne ubezpieczenie w kilku klinikach prywatnych... to plus![/QUO
    noo to napewno duży plus :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 386 387 388 389 390 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ