Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMelula wrote:Nie robiłam testu, bo czułam już @ na plecach, więc szkoda było testu i kasy. Zawsze pierwszy dzień @ miałam najgorszy i najobfitszy, ale takiego czegoś jak teraz to never ever...
Poza tym to tylko jeden dzień, a zwykle miałam 4... coś się u mnie dzieje, mam nadzieję, że okaże się co to takiego już we środę na monicie
Bo jak nigdy nie mialas takiej @ to moze cos jest na rzeczy -
kasia_czarna wrote:dalam sobie czas do konca maja...ogolnie moj jest u mnie co dwa tyg i tylko na weekend wiec male szanse mamy na zajscie... a jesli nie zajdziemy do konca maja to sie przenosze do niego i wtedy bede wieksze szanse:)
Dobry plan! więcej bzykanka, większe szanse
Little Frog, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:a moze zrob ?
Bo jak nigdy nie mialas takiej @ to moze cos jest na rzeczy
Wiesz, nawet gdyby przed @ był test pozytywny to myślę, że po tym jednym dniu nic z tego, bo ciekawie nie było... nie mogłam z WC zejść, bo powódź była... -
nick nieaktualnykasia_czarna wrote:dalam sobie czas do konca maja...ogolnie moj jest u mnie co dwa tyg i tylko na weekend wiec male szanse mamy na zajscie... a jesli nie zajdziemy do konca maja to sie przenosze do niego i wtedy bede wieksze szanse:)
-
nick nieaktualny
-
Melula, no to może się cos wyjaśni faktycznie. Co do szafy, to ja mam górę prasowania, a nie mam siły wstać...
Ewelina, to wychodzimy razem Ja też muszę iść na zakupy
No nic, trzeba się zwlec, samo się nie zrobi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 11:50
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Melula, no to może się cos wyjaśni faktycznie. Co do szafy, to ja mam górę prasowania, a nie mam siły wstać...
No nic, trzeba się zwlec, samo się nie zrobi...
-
Macierzanka:) wrote:Melula, no to może się cos wyjaśni faktycznie. Co do szafy, to ja mam górę prasowania, a nie mam siły wstać...
No nic, trzeba się zwlec, samo się nie zrobi...Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Melula, no to może się cos wyjaśni faktycznie. Co do szafy, to ja mam górę prasowania, a nie mam siły wstać...
Ja mam mega szafę, więc jest gdzie układać... Jest dużo miejsca, ale i dużo rzeczy, bo mieszkamy w nowym M i dopiero jedną szafę zrobiliśmy -wiadomo, wszystko kosztuje... więc wszystko musi narazie wejść do jednej... ale bałagan się robi tam straszny... jak będzie szaf więcej to wszystko będzie miało swoje właściwe miejsce...Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny