Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
alka89 wrote:Kaska ,jak bedziesz to odezwij sie bo chcialam zapytac czy po luteinie tez mialas taki brzuch zbolaly?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ciekawe o co będą pytać jutro na tej rozmowie. Kierowniczka nie zbyt miła bo miałam okazję widzieć kilka razy. Historię firmy i marki już znam, więc powinnam dać radę.
Kochane jaki balsam polecicie na bardzo suchą skórę, umrę, aż mi takie suche płaty od mrozu się zrobiły na kolanach, a ręce popękały i żaden krem nie pomagaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 20:16
-
ale jak tu sie nie wkur...jak kupilam tel nowy i od poniedzialku probuje karte mikro sim zdobyc,a za kazdym razem ta glupia baba mowi,ze to trwa pere godz,jade znow i sie okazalo ,ze trzeba czekac az abonament wejdzie w zycie,a juz jak wszedl to okazalo sie,ze zly nr seryjny wpisdala i musze znow w pon jechac 30 km i tracic nerwy,czas,paliwo...ja pierdTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
sara_nar wrote:Ciekawe o co będą pytać jutro na tej rozmowie. Kierowniczka nie zbyt miła bo miałam okazję widzieć kilka razy. Historię firmy i marki już znam, więc powinnam dać radę.
Kochane jaki balsam polecicie na bardzo suchą skórę, umrę, aż mi takie suche płaty od mrozu się zrobiły na klanach, a ręce popękały i żaden krem nie pomaga
Tez tak mialam az do krwi wysuszone bo w pracy musze takim zracym na bakterie pryskac...garnier z syropem z klonu dziala blyskawiczniesara_nar lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonia mierzylas tempke o innej godzinie. Kobitko spoojnie tempka moze skoczyc 3 dni po owulce nawet
-
XxMoniaXx wrote:pozdrowie jutro mój pierwszy raz ... narty
mam nadzieje ze w szpitalu sie nie znajdesara_nar, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
alka89 wrote:ale jak tu sie nie wkur...jak kupilam tel nowy i od poniedzialku probuje karte mikro sim zdobyc,a za kazdym razem ta glupia baba mowi,ze to trwa pere godz,jade znow i sie okazalo ,ze trzeba czekac az abonament wejdzie w zycie,a juz jak wszedl to okazalo sie,ze zly nr seryjny wpisdala i musze znow w pon jechac 30 km i tracic nerwy,czas,paliwo...ja pierdDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️