Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sara_nar wrote:alka dziękuję, jutro go kupię mam nadzieję, że pomoże.
Uwielbiam narty, ale mój M. już nie
Na pewno pomoze,tylko zatani to on nie jest,ale ja mialam az wyzarte i pomogloTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:Spokojnie spokojnie rozumiem ale nerwy juz nic nie pomoga a zawsze moga zaszkodzic... nie mysl o tym odstresuj sie
Czekam az plesniak sie upiecze i za godz pojde goraca kompiel zrobicTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alka89 wrote:Hejcia,u mnie nerwowo,choc nie wiem czemu,pieke kucha,moj wraca nad ranem.JUhu
-
kasia_czarna wrote:ajjj to masz fajnie ja caly dzien wczoraj lezalam w lozku z taka depresja ze szok a dzis to samo obudzialm sie o 12 i lezalam w lozku do 15 ... jedyne co obiad zrobilam i nawet dobry mi wyszedl i teraz kapiel goraca wzielam i siedze przed lapkiem byle do jutra ..
Skad deprecha ?Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualny
-
kasia_czarna wrote:ajjj to masz fajnie ja caly dzien wczoraj lezalam w lozku z taka depresja ze szok a dzis to samo obudzialm sie o 12 i lezalam w lozku do 15 ... jedyne co obiad zrobilam i nawet dobry mi wyszedl i teraz kapiel goraca wzielam i siedze przed lapkiem byle do jutra ..Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️