Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki kochane za odpowiedzi ją już w zasadzie po ovu ale jeszcze czuje ból piersi trochę brzucha i plecki bola więc pewnie@ będzie.... Macierzanka jakie masz plamienia ? mi wczoraj skonczyly się plamienia i dziś mam mega duzo sluzu wczoraj miałammantico wiecz
or:[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
Fidelissa na górze strony jest społeczność -> wykresy na tablicy
Tak, mam plamienia przed @ zawsze, od wielu miesięcy, ale mój gin to zignorował. Zrobiłam badanie progesteronu tydzień po owulce i szału nie ma. Poszłam do innego gina i powiedział, że jeszcze tragedii nie ma z takim wynikiem... a ja wiem, że powinien być powyżej 10 ng/ml.
Ale plamienia są... no i czeka mnie kolejna wizyta u kolejnego szperacza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 09:12
-
Fidelissa wrote:Na poniedziałek dwie kromki z nutellla....
Trochę lepiej
Mam taka paranoję, ze boje sie zasnąć żeby nie obudzić sie z @......
Głupie....
Część Zabcia i Ania:)))[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:
Mam taka paranoję, ze boje sie zasnąć żeby nie obudzić sie z @......
Głupie....
Część Zabcia i Ania:)))
Ja @ powinnam dostać 13-14. Także póki co mam jeszcze trochę spokoju wewnętrznego. Za tydzień dopiero zacznę konkretnie świrować. -
Little Frog wrote:Hej
Ja @ powinnam dostać 13-14. Także póki co mam jeszcze trochę spokoju wewnętrznego. Za tydzień dopiero zacznę konkretnie świrować.
Tak, najlepsza jest zawze druga połowa cyklu
A zwłaszcza końcówka...
Ale ja dzięki Wam tutaj, kompletnie się na tym nie skupiałam.
Jutro mam przewidywaną @ i nawet nie pamiętam kiedy to zleciałoLena87, Little Frog, sara_nar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ania181111 wrote:Ja już znalazlam my sobie skromne prezenty kupujemy ale za to jedziemy na termy się zrelaksowac
ja byłam na termach na wakacjach, ale dopóki mój tyłek sie nie skurczy nie jadę nigdzieLittle Frog, ania181111, julenka78, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Niby żadna z Nas stara się nie nakręcać, a jak @ się pojawi to jest rozgoryczenie, obraza na cały świat i płacz że znowu się nie udało .
Ja to czasami nawet jak się zabezpieczaliśmy, to miałam nadzieję, że może się uda, a jak się @ zjawiła to też mnie złość ogarniała...
Paranoja, ale co zrobić...Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość