Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, mam pytanko: która brała Clo? u mnie 7dc i mam pulsujące jajniki... to normalne? wczesniej tak nie miałam nigdy... mam cykle 31-35dc, owulacja jeśli wogóle to ok. 18-20dc, a teraz wodnisty śluz i te bolące jajniki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 23:01
-
Ok dziewczynki ja uciekam spac bo jutro wczesnie wstaje ide do pracy na 7 h z dzieciaczkami dokladnie z 25 hehe mialam ferie i juz sie skonczyly czas wrocic do pracy:D
Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Macierzanka:) wrote:To byłby super
Jak powiedziała Misty, poproszę o pozytywne rozpatrzenie sprawy zajścia !
Fidelissa, bo komary nas nie pożerają żywcem?
Brawo
Wygrała Pani talon na ciąże w dowolnym terminie i z dowolna ilością dzieci:)))Lena87, Misty87, Macierzanka:), Driada0102 lubią tę wiadomość
-
Melula wrote:Dziewczyny, mam pytanko: która brała Clo? u mnie 7dc i mam pulsujące jajniki... to normalne? wczesniej tak nie miałam nigdy... mam cykle 31-35dc, owulacja jeśli wogóle to ok. 18-20dc, a teraz wodnisty śluz i te bolące jajniki...
Melula ja brałam od 5-9 dnia.
W pierwszym cyklu miałam potworna depresje
A w drugim euforię, potem dwa pęcherzyki, a efekty jak widać... -
Hmm ja sie nie nakrecam, ale czuje jajnik i piersi od 2 dni. U mnie to nie jest normalne, bo @ dopiero 10 ma byc, a ja bole dostaje dopiero na kilka godz przed...
Jeju jeju jakze bym chciala! maz chodzi za mna od piatku i co powiem, ze mi zle, albo cos to 'bo tak to wlasnie w ciazy jest'. No tak... przeciez on juz 5 razy w ciazy byl wiec doswiadczony jak nikt
Macierzanka:), Lena87, Little Frog, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Hmm ja sie nie nakrecam, ale czuje jajnik i piersi od 2 dni. U mnie to nie jest normalne, bo @ dopiero 10 ma byc, a ja bole dostaje dopiero na kilka godz przed...
Jeju jeju jakze bym chciala! maz chodzi za mna od piatku i co powiem, ze mi zle, albo cos to 'bo tak to wlasnie w ciazy jest'. No tak... przeciez on juz 5 razy w ciazy byl wiec doswiadczony jak nikt
Ja w tym tygodniu prawie wszystkie objawy przeszłam ..
No i w sumie przechodzę samą siebie ..
Dobrze, że powoli ból głowy mija bo chodziła bym już po ścianach ..
4h tak intensywnego bólu to już za dużo ..
Teraz tylko czekać na bóle @ .. -
Lena87 wrote:Ja w tym tygodniu prawie wszystkie objawy przeszłam ..
No i w sumie przechodzę samą siebie ..
Dobrze, że powoli ból głowy mija bo chodziła bym już po ścianach ..
4h tak intensywnego bólu to już za dużo ..
Teraz tylko czekać na bóle @ ..Lena87 lubi tę wiadomość
-
no właśnie Lena! Nie ma dowodów, nie ma wyroku
Nie ma @, może być ciąża!
Czekamy więc spokojnie... u mnie za dwa dni już się wyjaśni!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 23:31
Misty87, Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Dobrze, że Ci się tylko zdaje ..
Jutro 35 dc, nic tylko odliczać kiedy przyjdzieLena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny