Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Macierzanka a moze to przeziebienie to bylo przygotowanie organizmu na zagniezdzenie a ten spadek to wlasnie zagniezdzenie? Ja tam trzymam kciuki za ciebie poki nie ma @ to jest szansa
Powtorz sobie 3-4 razy zaklecie fidelissy na odegnanie @ mam nadzieje ze pomoze:D ona jest czrownica wiec jest szansa:DLena87, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Lena, no to trzeba go jakoś ogarnąć
Mnie bóle głowy minęły jak obniżyłam prolaktynę, ale może Ciebie nie dlatego boli, tylko na cos innego...
Kasieńka przez chwilę miałam taką nadzieję, ale śladowe ilości plamienia widziałam, a ja zawsze przed @ mam plamienie więc się już chyba domyślam czym to pachnie... -
Macierzanka:) wrote:Lena, no to trzeba go jakoś ogarnąć
Mnie bóle głowy minęły jak obniżyłam prolaktynę, ale może Ciebie nie dlatego boli, tylko na cos innego...
Kasieńka przez chwilę miałam taką nadzieję, ale śladowe ilości plamienia widziałam, a ja zawsze przed @ mam plamienie więc się już chyba domyślam czym to pachnie...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Lenka tak patrze na ten twoj wyres tez mi sie podoba moze jednak @ nie przyjdzie co?
Świetny bym miała prezent na urodziny ,
Te moje cykle nigdy nie były takie same , grudniowy trwał 47 , wcześniejsze dwa 35 -37 ..
I bądź tu mądry ..Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Już zmykam. Tylko jeszcze pytanko, Lena a nie ma w tym internecie żadnego haczyka? Jak zapłacę za kartę i przesyłkę, żadne dodatkowe koszta mnie nie spotkają ?
ja go mam w tablecie jest super acz to jest plus i nie wszędzie działa ale jest darmowy - oni startując w przetargu musieli zapewnić darmowy netLena87 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
ufff ugotowałam supę rybno-krewetkową i mi niedobrze od zapachów. za to faza owocowo-warzywna trwa w najlepsze
Lenka może niespodziewjka będzie? ja to Cię podejrzewam o toKaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:ufff ugotowałam supę rybno-krewetkową i mi niedobrze od zapachów. za to faza owocowo-warzywna trwa w najlepsze
Lenka może niespodziewjka będzie? ja to Cię podejrzewam o to
Ta twoja zupka nie brzmi za Ciekawie ..
A co do niespodziewajki .. nie obraziła bym się
-
Lena87 wrote:Ta twoja zupka nie brzmi za Ciekawie ..
A co do niespodziewajki .. nie obraziła bym się
ale jest pyszna tylko nawdychałam się zapachu filetowanej ryby, cebulki itd
ale już siorbałam sobie trochę mega lubięLena87 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Kaśka28 wrote:To kibicujemy ci tutaj wszytkie z calego serducha
no pewno, że kibicujemy! Ślę Ci wirusów zdwojoną mocLena87, Driada0102 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
dzastina2005 wrote:Kochane kilka dni temu odebraliśmy wyniki badań mojego męża z tego co zrozumiałam to wyszły nie zadobrze przesyłam linki to zdjęć z wyników badania po 5 dniowej apstynencji bardzo prosze powiedzcie mi czy jest dla nas jeszcze jakaś szansa? Jak poprawić wyniki i gdzie się udać? Rozpoznanie to oligozoospermia, asthenozoospermia, teratozoospermia plus w uwagach zbyt duża lepkośc ejakulatu. http://vlep.pl/h0tmyd.jpg
http://vlep.pl/uweimc.png
http://vlep.pl/oxd54u.jpg
http://vlep.pl/nwgbfm.jpg
Dżastina, poczytam sobie i Ci coś powiem.Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny