Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Młotkiem zawsze łupiny mi latały.
M. na spacer nie chce iść, a mnie samej nie puści Oglądnęliśmy zdjęcia weselne, kamerzysty nie mieliśmy, ale szwagier robił lustrzanką i zrobił nam pokaz slajdów z muzyczką w tle. Też super. Tak na wspomini mnie wzięło.
Głupia nie chciałam do ślubu z brzuchem iść i tak odkładałam, a teraz bym wiele dała żeby wtedy z brzuszkiem być
Taka ciekawostka, czytałam ,że starając się, najlepiej kochać się w prezerwatywie a kiedy mamy ovu to bez. Ponoć jak długi czas bez zabezpieczenia to organizm nasienie traktuje jako coś swojego no i jak już któraś z dziewczyn pisała gęsta sperma może blokować plemniki przed wniknięciem do szyjki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 20:26
Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Młotkiem zawsze łupiny mi latały.
M. na spacer nie chce iść, a mnie samej nie puści Oglądnęliśmy zdjęcia weselne, kamerzysty nie mieliśmy, ale szwagier robił lustrzanką i zrobił nam pokaz slajdów z muzyczką w tle. Też super. Tak na wspomini mnie wzięło.
Głupia nie chciałam do ślubu z brzuchem iść i tak odkładałam, a teraz bym wiele dała żeby wtedy z brzuszkiem być
Doczekamy sie:))sara_nar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witaj Lena.
W poprzednim wpisie dopisałam ciekawostkę. Słyszałam, że może pomóc
Fidelissa mam nadzieję, że w tym roku się uda.
Piszecie o bólach, mnie jajniki bolą i piersi mam takie napompowane i bolące.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 20:31
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny my tez staramy sie juz drugi cykl i jak narazie nic bylam pewna ze ja to wiem jak zaciazyc i sie grubo pomylilam teraz to juz nic nie wiem zgłupialam chcialabym miec corke podobno na nia osttani stosunek musi odbyc sie na 3 dni przed owulacja tylko kiedy ona bedzie? zeby plemniczki dozyly w zeszlym cyklu zaczelismy staranka od 12dc prawie codziennie i nic z tego nie wyszlo w tym cyklu zaraz po miesiaczce zakupilam nawets testy owulacyjne zeby wiedziec kiedy no i to jest wlasnie powod mojego zmieszania ( moje cykle sa pomiedzy (24-28 dni) i wlasnie w tym cyklu test owulacyjny wyszedl pozytywny juz 8 dc ale nie ma skoku temperatury ani ciagnacego sie sluzu i szczerze mowiac nie wiem co myslec moglybyscie zinterpretowac moj wykres?sylwanka26
-
nick nieaktualny
-
Bursztynka wrote:no właśnie jak sobie przypomnę przed moją @ wszystkie moje objawy to aż dziwne że z samych objawów w ciążę nie zaszłam
-
nick nieaktualny