Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
czarna164 wrote:Najlepsze jest to,że dziś rano zatestowałam i nic jedna krecha,a za parę godzin już zaczął mnie brzuch boleć i wiedziałam,że to na @.Co za zbieg okoliczności.Nie odpuszczam i jutro do gin dzwonię i zaczynam działać. Musi się wkońcu udać!!
MY dziś też zamiast spacerku zrobiliśmy sobie drzemkęsantoocha, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak czytam o testowaniu i też tak mam, że u mnie test ciążowy wywołuje @
Jutro idę zapisać się na egzamin do Wordu póki co teoria, bo tak odwlekam i odwlekam, że zaraz wszystko zapomnę. Ale się boję.
santoocha ja ostatni kupiłm orzechu i okazało się, że dziadka do orzechów nie ma, ale wyciskaczką do czosnku pordziłam Pycha.
Pa Ewelinko i dobrej nocki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 20:12
Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Tak czytam o testowaniu i też tak mam, że u mnie test ciążowy wywołuje @
Jutro idę zapisać się na egzamin do Wordu póki co teoria, bo tak odwlekam i odwlekam, że zaraz wszystko zapomnę. Ale się boję.
santoocha ja ostatni kupiłm orzechu i okazało się, że dziadka do orzechów nie ma, ale wyciskaczką do czosnku pordziłam Pycha.
Pa Ewelinko i dobrej nocki :*
"Bo każdy z nas ma takie marzenie,
za którego spełnienie oddał by wszystko"