Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDriada0102 wrote:http://zapodaj.net/cd40020041474.jpg.html
moje kjochanie mi zrobiło wczoraj na rocznicę
Ewel ja tu w UK chodzę do gin polskiego za wizytę bierze 100F połowę mojej tyg + do tego trzeba leki doliczyć
Mam tylko prysznic -
nick nieaktualny24 dniowy cykl miesiączkowy - pierwszy test zrób w 7 dniu cyklu miesiączkowego
25 dniowy cykl miesiączkowy - pierwszy test zrób w 8 dniu cyklu miesiączkowego
26 dniowy cykl miesiączkowy - pierwszy test zrób w 9 dniu cyklu miesiączkowego
27 dniowy cykl miesiączkowy - pierwszy test zrób w 10 dniu cyklu miesiączkowego
28 dniowy cykl miesiączkowy - pierwszy test zrób w 11 dniu cyklu miesiączkowego
29 dniowy cykl miesiączkowy - pierwszy test zrób w 12 dniu cyklu miesiączkowego
30 dniowy cykl miesiączkowy - pierwszy test zrób w 13 dniu cyklu miesiączkowego
31 dniowy cykl miesiączkowy - pierwszy test zrób w 14 dniu cyklu miesiączkowego
32 dniowy cykl miesiączkowy - pierwszy test zrób w 15 dniu cyklu miesiączkowego
33 dniowy cykl miesiączkowy - pierwszy test zrób w 16 dniu cyklu miesiączkowego
Pierwszy test owulacyjny możesz wykonać o dowolnej porze dnia, a każdy kolejny następnego dnia o tej samej godzinie co robiłaś pierwszy test.
Nie rób testu z pierwszego porannego moczu ponieważ jest on zagęszczony i może przez to dać fałszywy wynik pozytywny (dodatni).Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 17:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki. Nie chciałabym się nakręcać, ale też mi się wydaje że może coś z tego będzie. Bardzo bym chciała
Misty87 wrote:Witam nowe staraczki w naszych skromnych, ale jakze goscinnych progach
Ladnie wyglada... na moje oko wszystko zmierza w dobrym kierunku. 3mam kciukiMisty87 lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:u mnie goraczka, dreszcze...chwile pospalam, ale chyba znowu sie poloze....jak szybko po duphastonie dostaje sie okres? mam brac 10 dni, dzis 5 dzien i juz mnie boli brzuch.,..dopiero po odstawieniu? czy podczas brania tez mozna dostac @
Kiedyś jaki brałam to już na 3 dzień też bywała. W trakcie nigdy nie było @ -
hej dziewczyny.... jak niedziela mija?? ja czekam na kolezanke wpada na winko... wiecie chyba sie szybciej przenosze do mojego tak sobie przez ten weekend przemyslalam ... po co tyle czekac
Little Frog, Fidelissa, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykasia_czarna wrote:hej dziewczyny.... jak niedziela mija?? ja czekam na kolezanke wpada na winko... wiecie chyba sie szybciej przenosze do mojego tak sobie przez ten weekend przemyslalam ... po co tyle czekac
Dobre rozwiazanie kochana .
A jak Tobie zleciala ?