Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Kochana to ty odstawilas tabletki anty ?bo juz nie pamietam duzo nas tu
sara_nar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysara_nar wrote:Mieliśmy plany zaraz po weselu lecieć do anglii, ale ja w szpitalu się znalazłam, później w czerwcu drugi raz musiałam się położyć, a M. mój musi na operację kręgosłupa iść, ale póki jest lepiej to jeszcze to odkłada, bo z renty i jego zasiłku ze zwolnienia to nie przeżyjemy.
Tak myślę sama na jakiś czas do anglii do koleżanki lecieć, ale jeszcze nie wiem
Ja jak polecialam na 3 miesiace do polski myslalam ze szaleje bez niego . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamilaj-19 wrote:Hej dziewczynki...powiedzcie mi ile wasze cykle trwaja...ja biore duphaston i niby powinny byc regularne...mam srednio co 32dbi...a wy??plodne najbardziej chyba od 16dnia co???kupilam nawet dzisiaj paski pwulacyjne...testowala ktoras???
-
http://zapodaj.net/cd40020041474.jpg.html
moje kjochanie mi zrobiło wczoraj na rocznicę
Ewel ja tu w UK chodzę do gin polskiego za wizytę bierze 100F połowę mojej tyg + do tego trzeba leki doliczyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 17:08
-
Nie prowadze wykresu wlasnie...ale cos takiego mam 1 raz w zyciu,ale w sumie nic sie nie nakrecam,zobacze co bedzie jutro,bo jeszcze znajac swoje szczescie to sie okaze ze to moze @ wczesniej mnie odwiedzi,no nic pozyjemy,zobaczymy,a Ty Ewelina mialas plaminie przy zagniezdzeniu?
-
nick nieaktualnyDriada0102 wrote:<a href=http://zapodaj.net/ce8332cf5ed86.jpg.html>rocznica II.jpg</a>
moje kjochanie mi zrobiło wczoraj na rocznicę
Ewel ja tu w UK chodzę do gin polskiego za wizytę bierze 100F połowę mojej tyg + do tego trzeba leki doliczyć
No ja tu placilam 100 e teraz placilam 80 e a kolejne juz 60 e wiec nie jest zle -
Ewelina23 wrote:kochana duphaston nie bralam cykl ostatni mialam 32 dniowy a takto moje cykle trwaly po 40 pare dni . Ja robilam testy owulacyjne i mozesz smialo robic od 11 dc
-
nick nieaktualnyManiuś wrote:Nie prowadze wykresu wlasnie...ale cos takiego mam 1 raz w zyciu,ale w sumie nic sie nie nakrecam,zobacze co bedzie jutro,bo jeszcze znajac swoje szczescie to sie okaze ze to moze @ wczesniej mnie odwiedzi,no nic pozyjemy,zobaczymy,a Ty Ewelina mialas plaminie przy zagniezdzeniu?
-
nick nieaktualny