X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Kochana to ty odstawilas tabletki anty ?bo juz nie pamietam duzo nas tu
    tak,w maju 2013 ostatnie opakowanie.Potem zaczęły się moje problemy z owu.Jestem pełna nadziei na ten cykl.Zobaczymy co powie moja gin jutro,czy da mi clo czy zaproponuje cos innego.

sara_nar lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Strasznie mi sie spodobala i musialam po prostu musialam kupic http://zapodaj.net/226025cb0f560.jpg.html
    super :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    tak,w maju 2013 ostatnie opakowanie.Potem zaczęły się moje problemy z owu.Jestem pełna nadziei na ten cykl.Zobaczymy co powie moja gin jutro,czy da mi clo czy zaproponuje cos innego.
    zapytaj sie kochana bo moze ci da .

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/be17e02ab454f.jpg.html

sara_nar lubi tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    Mieliśmy plany zaraz po weselu lecieć do anglii, ale ja w szpitalu się znalazłam, później w czerwcu drugi raz musiałam się położyć, a M. mój musi na operację kręgosłupa iść, ale póki jest lepiej to jeszcze to odkłada, bo z renty i jego zasiłku ze zwolnienia to nie przeżyjemy.
    Tak myślę sama na jakiś czas do anglii do koleżanki lecieć, ale jeszcze nie wiem :/
    no tak .
    Ja jak polecialam na 3 miesiace do polski myslalam ze szaleje bez niego .

• Maniuś Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane...wrocilam z wc i na wkladce mialam trocche krwi i jak sie podcieralam to tez bylo troche...a rano to mnie tak dziwnie brzuch bolal...@ mam miec 10...pomozcie

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manius, jak wczesniej pisalysmy, to moze byc objaw zagniezdzenia :)

1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś wrote:
    Hej kochane...wrocilam z wc i na wkladce mialam trocche krwi i jak sie podcieralam to tez bylo troche...a rano to mnie tak dziwnie brzuch bolal...@ mam miec 10...pomozcie
    nie masz wykresu udostempnionego

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak mowilam piotrkowi ze sie udalo to dalam mu te skarpeteczki
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b28d93b6d2b0.jpg

ania181111, sara_nar, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zmykam poprzytulac sie do meza, bo od jutra znow bede samotna. Buziaki i do pozniej :)

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Ja zmykam poprzytulac sie do meza, bo od jutra znow bede samotna. Buziaki i do pozniej :)
    buziaki :*

• kamilaj-19 Koleżanka

Wysłany: 2 lutego 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki...powiedzcie mi ile wasze cykle trwaja...ja biore duphaston i niby powinny byc regularne...mam srednio co 32dbi...a wy??plodne najbardziej chyba od 16dnia co???kupilam nawet dzisiaj paski pwulacyjne...testowala ktoras???

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamilaj-19 wrote:
    Hej dziewczynki...powiedzcie mi ile wasze cykle trwaja...ja biore duphaston i niby powinny byc regularne...mam srednio co 32dbi...a wy??plodne najbardziej chyba od 16dnia co???kupilam nawet dzisiaj paski pwulacyjne...testowala ktoras???
    kochana duphaston nie bralam cykl ostatni mialam 32 dniowy a takto moje cykle trwaly po 40 pare dni . Ja robilam testy owulacyjne i mozesz smialo robic od 11 dc

• Driada0102 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/cd40020041474.jpg.html
    moje kjochanie mi zrobiło wczoraj na rocznicę ;)

Ewel ja tu w UK chodzę do gin polskiego za wizytę bierze 100F połowę mojej tyg + do tego trzeba leki doliczyć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 17:08

f2wli09kvv5ashuy.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie prowadze wykresu wlasnie...ale cos takiego mam 1 raz w zyciu,ale w sumie nic sie nie nakrecam,zobacze co bedzie jutro,bo jeszcze znajac swoje szczescie to sie okaze ze to moze @ wczesniej mnie odwiedzi,no nic pozyjemy,zobaczymy,a Ty Ewelina mialas plaminie przy zagniezdzeniu?

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Driada0102 wrote:
    <a href=http://zapodaj.net/ce8332cf5ed86.jpg.html>rocznica II.jpg</a>
    moje kjochanie mi zrobiło wczoraj na rocznicę ;)

Ewel ja tu w UK chodzę do gin polskiego za wizytę bierze 100F połowę mojej tyg + do tego trzeba leki doliczyć
    nie mozna zobaczyc linku :/
    No ja tu placilam 100 e teraz placilam 80 e a kolejne juz 60 e wiec nie jest zle

• kamilaj-19 Koleżanka

Wysłany: 2 lutego 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    kochana duphaston nie bralam cykl ostatni mialam 32 dniowy a takto moje cykle trwaly po 40 pare dni . Ja robilam testy owulacyjne i mozesz smialo robic od 11 dc
    A test zadzialal u cb??jedenastefo dnia juz? Paskow jest piec...wirc musze wcelowac;-);-);-)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś wrote:
    Nie prowadze wykresu wlasnie...ale cos takiego mam 1 raz w zyciu,ale w sumie nic sie nie nakrecam,zobacze co bedzie jutro,bo jeszcze znajac swoje szczescie to sie okaze ze to moze @ wczesniej mnie odwiedzi,no nic pozyjemy,zobaczymy,a Ty Ewelina mialas plaminie przy zagniezdzeniu?
    nie mialam .

• Driada0102 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje cykle są różne 27-33, biorę utrogestan jakoś tak

f2wli09kvv5ashuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamilaj-19 wrote:
    A test zadzialal u cb??jedenastefo dnia juz? Paskow jest piec...wirc musze wcelowac;-);-);-)
    kochana test owulacyjny robi sie kilka dni do uzyskania pozytywnego .

‹‹ 445 446 447 448 449 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ