X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Agrafka Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 00:32

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem wielka przeciwniczka fajek! Moj maz pali, nie duzo ale zawsze cos... tepie to w nim...
    Mnie nigdy nie ciagnelo, nie probowalam i nie zamierzam, bo to zlooo :)

sara_nar, Ewelina23 lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    Witajcie kobitki, a ja oglĄdam film w tvn i leżę. M. po <3 zasnął :D czarna nowy cykl nowe nadzieje :) A ja takie małe podsumowanie robię, co muszę upić, za co zapłacić i czy starczy mi kasy na badania i wizytę u gina i chyba nie. Czyli znów starania i ewentualna ciąża się opuźnią :(
    Hej . Kurcze te wizytu u tych ginow sa takie drogie .
    Nigdy nie zapomne jak w jednym cyklu zostawilam 500euro u gina

sara_nar lubi tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agrafka wrote:
    Ja chyba jakiegoś doła łapię ;/ Ten mój wykres zaczyna mi się bardzo nie podobać, ciągnie się w nieskończoność :( Jak myślicie, czy jest szansa, że owu była 20, 21?

Mnie sie tak wydaje, ze ovu w okolicach 20dc. Teraz tempka lekko rosnie,wiec oby tak pozostalo :) nie wolno sie zalamywac!

Agrafka lubi tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agrafka wrote:
    Ja chyba jakiegoś doła łapię ;/ Ten mój wykres zaczyna mi się bardzo nie podobać, ciągnie się w nieskończoność :( Jak myślicie, czy jest szansa, że owu była 20, 21?
    Pewenie ze tak . Musisz poczekac jeszcze na skok tempki

Agrafka lubi tę wiadomość

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ostatnio cykle nawet 38 dniowe są, więc może CLO to dobre rozwiązanie. Ale najpierw badania. Kiedyś leczyłam się euthyroxem ale później było ok i zaprzestałam chodzić do endo. Co do fajek zdaża mi się zapalić, ale to tylko wtedy kiedy jestem mega zdenerwowana, że aż oddychać nie mogę i mnie trzęsie. A tak to jestem przeciwniczką palenia :) całe życie rodzice nas truli.

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tzn. ginekolog weźmie 80-100zł, ale muszę zrobić badania bo tak to bez sensu do niego iść, a badania ok. 200zł, to w sumie z wizytą 300zł, do tego wkłucia do pompy kupić i 800 zł rozejdzie się w tydzień. żałuję, że zgodziłam się lecieć do tej holandii :/ Ale obiecałam i głupio mi było się wycofać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 16:39

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    Tzn. ginekolog weźmie 80-100zł, ale muszę zrobić badania bo tak to bez sensu do niego iść, a badania ok. 200zł, to w sumie z wizytą 300zł, do tego wkłucia do pompy kupić i 800 zł rozejdzie się w tydzień. żałuję, że zgodziłam się lecieć do tej holandii :/ Ale obiecałam i głupio mi było się wycofać.
    no niestety teraz pieniadze nic nie sa warte . Chwila i sie rozchodza niewiadomo na co tak naprawde

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie te moje cykle to totalna porażka.Jutro dzwonie i będę działać.Powiem wam szczerze,że myslałam,że bardziej mnie zdołuje przyjście @.Nowy cykl,nowe nadzieje,prawda?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 cykle temu jak wydalam tyle kasy na gina to Piotrek nie wiezyl ze tyle mozna wydac w jednym miesiacu na lekarza . No ale przez tego ciapatego tez starcilam bo chodzilam a z placzem wychodzilam i nic nie wiedzialam trafilam na dobrego gina wiec tez swoje wydac musialam

• sara_nar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem, takie czasy. My w głupiej biedronce, kupimy mleko chleb coś na kanapki i obiad i 50-100zł lekką ręką zostawiamy w kasie :/ i to bez szaleństw jedzeniowych typu drogie wędliny czy słodycze.
    Ja to jeszcze na dojazd do gina 30 zł w obie strony na autobus muszę wydać. Bo mój gin niby na miejscu ale nic specjalnego nie powie, a 80 zł weźmie.Więc wolę dopłacić i iść do konkretnego specjalisty.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 16:46

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Misty87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    no własnie te moje cykle to totalna porażka.Jutro dzwonie i będę działać.Powiem wam szczerze,że myslałam,że bardziej mnie zdołuje przyjście @.Nowy cykl,nowe nadzieje,prawda?
    Jasne, ze tak! Wiesz, ze musisz miec pozytywne nastawienie, bo inaczej nic z tego :)

1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    Kochana to ty odstawilas tabletki anty ?bo juz nie pamietam duzo nas tu

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    Ja nie wiem, takie czasy. My w głupiej biedronce, kupimy mleko chleb coś na kanapki i obiad i 50-100zł lekką ręką zostawiamy w kasie :/ i to bez szaleństw jedzeniowych typu drogie wędliny czy słodycze.
    Ja odzylam jak wyjechalam za granice .

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Ja odzylam jak wyjechalam za granice .
    Bo tak jest... tu z jednej normalnej pensji zyje sie na poziomie,jedziesz gdzie chcesz, kupujesz to, na co masz ochote i jeszcze sie odlozy :) a jak juz 2 pracuje, to nic wiecej nie potrzeba :)

Ewelina23, sara_nar lubią tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • Paula :)) Przyjaciółka

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiele ludzi ucieka za granice bo w polsce nie ma życia. Nic nie robia by polepszyć warunki panujące tutaj.

2grdegz2fcr7exab.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś

Strasznie mi sie spodobala i musialam po prostu musialam kupic http://zapodaj.net/226025cb0f560.jpg.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 16:49

1usahdgeb3da0ojs.png
  • Paula :)) Przyjaciółka

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój maż nie pracuje w Polsce bo marne grosze płaca. wyjeżdza za granice. nie ma go miesiac czasu, a jak juz przyjedzie to tylko na tydzien, i jakie to życie. gdyby była normalna praca w polsce zyłoby sie inaczej.

2grdegz2fcr7exab.png
  • sara_nar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mieliśmy plany zaraz po weselu lecieć do anglii, ale ja w szpitalu się znalazłam, później w czerwcu drugi raz musiałam się położyć, a M. mój musi na operację kręgosłupa iść, ale póki jest lepiej to jeszcze to odkłada, bo z renty i jego zasiłku ze zwolnienia to nie przeżyjemy.
    Tak myślę sama na jakiś czas do anglii do koleżanki lecieć, ale jeszcze nie wiem :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 16:51

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokladnie . Dlatego nie chce do polski wracac . Bo o prace teraz ciezko

‹‹ 444 445 446 447 448 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ