X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Agrafka Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 00:32

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem wielka przeciwniczka fajek! Moj maz pali, nie duzo ale zawsze cos... tepie to w nim...
    Mnie nigdy nie ciagnelo, nie probowalam i nie zamierzam, bo to zlooo :)

sara_nar, Ewelina23 lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    Witajcie kobitki, a ja oglĄdam film w tvn i leżę. M. po <3 zasnął :D czarna nowy cykl nowe nadzieje :) A ja takie małe podsumowanie robię, co muszę upić, za co zapłacić i czy starczy mi kasy na badania i wizytę u gina i chyba nie. Czyli znów starania i ewentualna ciąża się opuźnią :(
    Hej . Kurcze te wizytu u tych ginow sa takie drogie .
    Nigdy nie zapomne jak w jednym cyklu zostawilam 500euro u gina

sara_nar lubi tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agrafka wrote:
    Ja chyba jakiegoś doła łapię ;/ Ten mój wykres zaczyna mi się bardzo nie podobać, ciągnie się w nieskończoność :( Jak myślicie, czy jest szansa, że owu była 20, 21?

Mnie sie tak wydaje, ze ovu w okolicach 20dc. Teraz tempka lekko rosnie,wiec oby tak pozostalo :) nie wolno sie zalamywac!

Agrafka lubi tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agrafka wrote:
    Ja chyba jakiegoś doła łapię ;/ Ten mój wykres zaczyna mi się bardzo nie podobać, ciągnie się w nieskończoność :( Jak myślicie, czy jest szansa, że owu była 20, 21?
    Pewenie ze tak . Musisz poczekac jeszcze na skok tempki

Agrafka lubi tę wiadomość

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ostatnio cykle nawet 38 dniowe są, więc może CLO to dobre rozwiązanie. Ale najpierw badania. Kiedyś leczyłam się euthyroxem ale później było ok i zaprzestałam chodzić do endo. Co do fajek zdaża mi się zapalić, ale to tylko wtedy kiedy jestem mega zdenerwowana, że aż oddychać nie mogę i mnie trzęsie. A tak to jestem przeciwniczką palenia :) całe życie rodzice nas truli.

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tzn. ginekolog weźmie 80-100zł, ale muszę zrobić badania bo tak to bez sensu do niego iść, a badania ok. 200zł, to w sumie z wizytą 300zł, do tego wkłucia do pompy kupić i 800 zł rozejdzie się w tydzień. żałuję, że zgodziłam się lecieć do tej holandii :/ Ale obiecałam i głupio mi było się wycofać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 16:39

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    Tzn. ginekolog weźmie 80-100zł, ale muszę zrobić badania bo tak to bez sensu do niego iść, a badania ok. 200zł, to w sumie z wizytą 300zł, do tego wkłucia do pompy kupić i 800 zł rozejdzie się w tydzień. żałuję, że zgodziłam się lecieć do tej holandii :/ Ale obiecałam i głupio mi było się wycofać.
    no niestety teraz pieniadze nic nie sa warte . Chwila i sie rozchodza niewiadomo na co tak naprawde

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie te moje cykle to totalna porażka.Jutro dzwonie i będę działać.Powiem wam szczerze,że myslałam,że bardziej mnie zdołuje przyjście @.Nowy cykl,nowe nadzieje,prawda?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 cykle temu jak wydalam tyle kasy na gina to Piotrek nie wiezyl ze tyle mozna wydac w jednym miesiacu na lekarza . No ale przez tego ciapatego tez starcilam bo chodzilam a z placzem wychodzilam i nic nie wiedzialam trafilam na dobrego gina wiec tez swoje wydac musialam

• sara_nar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem, takie czasy. My w głupiej biedronce, kupimy mleko chleb coś na kanapki i obiad i 50-100zł lekką ręką zostawiamy w kasie :/ i to bez szaleństw jedzeniowych typu drogie wędliny czy słodycze.
    Ja to jeszcze na dojazd do gina 30 zł w obie strony na autobus muszę wydać. Bo mój gin niby na miejscu ale nic specjalnego nie powie, a 80 zł weźmie.Więc wolę dopłacić i iść do konkretnego specjalisty.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 16:46

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Misty87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    no własnie te moje cykle to totalna porażka.Jutro dzwonie i będę działać.Powiem wam szczerze,że myslałam,że bardziej mnie zdołuje przyjście @.Nowy cykl,nowe nadzieje,prawda?
    Jasne, ze tak! Wiesz, ze musisz miec pozytywne nastawienie, bo inaczej nic z tego :)

1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    Kochana to ty odstawilas tabletki anty ?bo juz nie pamietam duzo nas tu

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    Ja nie wiem, takie czasy. My w głupiej biedronce, kupimy mleko chleb coś na kanapki i obiad i 50-100zł lekką ręką zostawiamy w kasie :/ i to bez szaleństw jedzeniowych typu drogie wędliny czy słodycze.
    Ja odzylam jak wyjechalam za granice .

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Ja odzylam jak wyjechalam za granice .
    Bo tak jest... tu z jednej normalnej pensji zyje sie na poziomie,jedziesz gdzie chcesz, kupujesz to, na co masz ochote i jeszcze sie odlozy :) a jak juz 2 pracuje, to nic wiecej nie potrzeba :)

Ewelina23, sara_nar lubią tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • Paula :)) Przyjaciółka

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiele ludzi ucieka za granice bo w polsce nie ma życia. Nic nie robia by polepszyć warunki panujące tutaj.

2grdegz2fcr7exab.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś

Strasznie mi sie spodobala i musialam po prostu musialam kupic http://zapodaj.net/226025cb0f560.jpg.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 16:49

1usahdgeb3da0ojs.png
  • Paula :)) Przyjaciółka

Wysłany: 2 lutego 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój maż nie pracuje w Polsce bo marne grosze płaca. wyjeżdza za granice. nie ma go miesiac czasu, a jak juz przyjedzie to tylko na tydzien, i jakie to życie. gdyby była normalna praca w polsce zyłoby sie inaczej.

2grdegz2fcr7exab.png
  • sara_nar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mieliśmy plany zaraz po weselu lecieć do anglii, ale ja w szpitalu się znalazłam, później w czerwcu drugi raz musiałam się położyć, a M. mój musi na operację kręgosłupa iść, ale póki jest lepiej to jeszcze to odkłada, bo z renty i jego zasiłku ze zwolnienia to nie przeżyjemy.
    Tak myślę sama na jakiś czas do anglii do koleżanki lecieć, ale jeszcze nie wiem :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 16:51

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokladnie . Dlatego nie chce do polski wracac . Bo o prace teraz ciezko

‹‹ 444 445 446 447 448 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ