Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Aniu. Heh w sumie i tak umowa zlecenie, koleżanka dopiero po ponad roku umowę o pracę dostała. Może się uda gdzieś indziej i na lepszą umowę. Ale mimo to tak jakoś smutno.
A z tą piosenką to faktycznie, przełączył tv i leciała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 15:14
-
Witam nowe staraczki w naszych skromnych, ale jakze goscinnych progach
Złota wrote:Witam, chciałabym prosić o pomoc w interpretacji wykresu, ale nie wiem, jak to zrobić, żeby był widocznyZłota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u mnie goraczka, dreszcze...chwile pospalam, ale chyba znowu sie poloze....jak szybko po duphastonie dostaje sie okres? mam brac 10 dni, dzis 5 dzien i juz mnie boli brzuch.,..dopiero po odstawieniu? czy podczas brania tez mozna dostac @
-
nick nieaktualnyBlondik wrote:u mnie goraczka, dreszcze...chwile pospalam, ale chyba znowu sie poloze....jak szybko po duphastonie dostaje sie okres? mam brac 10 dni, dzis 5 dzien i juz mnie boli brzuch.,..dopiero po odstawieniu? czy podczas brania tez mozna dostac @
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Czesc . Jak samopoczucie ?
Zobacz, co przeczytalam...
Korygowanie pomiaru podstawowej temperatury ciała ze względu na zmianę godziny pomiaru:
1) jeżeli pomiaru dokonujemy wcześniej od ustalonej przez siebie godziny
- to dodajemy 0,05°C do wyniku pomiaru za każde 30 min. przyspieszenia.
2) jeżeli pomiaru dokonujemy później od ustalonej przez siebie godziny
- to odejmujemy 0,05°C od wyniku pomiaru za każde 30 min. opóźnienia -
nick nieaktualnyMisty87 wrote:W porzadku
Zobacz, co przeczytalam...
Korygowanie pomiaru podstawowej temperatury ciała ze względu na zmianę godziny pomiaru:
1) jeżeli pomiaru dokonujemy wcześniej od ustalonej przez siebie godziny
- to dodajemy 0,05°C do wyniku pomiaru za każde 30 min. przyspieszenia.
2) jeżeli pomiaru dokonujemy później od ustalonej przez siebie godziny
- to odejmujemy 0,05°C od wyniku pomiaru za każde 30 min. opóźnienia -
nick nieaktualny