X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też słyszałam, że lekkie plamienie może być objawem zagnieżdżenia.
    Heh kupiłam sobie taką sukienko/tunikę rękaw 3/4 i kurde już mi się nie podoba, tzn. podoba, ale nie na mnie. Tak jak teraz patrzę na zdjęcia w niej :/ tylko metkę obcięłam i już nie oddam.
    ania a dlaczego myślisz, że to nie to ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 14:21

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    Heh kupiłam sobie taką sukienko/tunikę rękaw 3/4 i kurde już mi się nie podoba, tzn. podoba, ale nie na mnie. Tak jak teraz patrzę na zdjęcia w niej :/ tylko metkę obcięłam i już nie oddam.
    Tez tak miewam, kupie, pozniej nie chodze :D
    Raczej wiekszosc nas tak ma, ze lubi siebie w niektorych ciuchach bardziej, ze najchetniej chodzilybysmy w nich ciagle :)

sara_nar lubi tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty to fakt :) ja mam taką bluzę jeansową i najchętniej to bym w niej codziennie chodziła, tak samo ze spodniami. Wczoraj, aż kilka zdjęć zrobiłam przed lustrem w tej tunice, ładna jest, ale nie wiem czy nie za młodzieżowa, chociaż ja tam jeszcze jak młodzież się czuję :)
    M. jak mnie zobaczył to powiedział : " O żono" i tak kilka razy, chyba się podobało :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 14:26

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    ania a dlaczego myślisz, że to nie to ?
    Bo teraz mam ovu więc może od tego... To samo miałam tydzień po @ takie jednodniowe ciemne plamienie ...

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniu a badania hormonalne robiłaś ? Wszystko masz ok?

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    Misty to fakt :) ja mam taką bluzę jeansową i najchętniej to bym w niej codziennie chodziła, tak samo ze spodniami. Wczoraj, aż kilka zdjęć zrobiłam przed lustrem w tej tunice, ładna jest, ale nie wiem czy nie za młodzieżowa, chociaż ja tam jeszcze jak młodzież się czuję :)
    Przestan ! Zakladaj tunike i nie marudz :-P

• Paula :)) Przyjaciółka

Wysłany: 2 lutego 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam właśnie dopisałam sie do OvuFriend poniewaz tak jak wiekszośc z Was staramy sie z mężem o dzidziusia, to bardzo trudne poniewaz mąz co miesiac wyjezdza w delegacje, przyjezdza do domu tylko na tydzien i ciezko jest natrafić na ten dzień, ostatnio @ mialam 10 stycznia,skonczyla mi sie 15 stycznia,mąz akurat przyjechał w dni płodne, kochaliśmy sie, i teraz czekam do kolejnego okresu, dopiero mineło okolo 7 dni, nawet nie moge zrobić testu ciązowego a cierpliwośc silniejsza ode mnie.

ania181111, sara_nar, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

2grdegz2fcr7exab.png
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    aniu a badania hormonalne robiłaś ? Wszystko masz ok?
    Mam niedoczynność Tarczycy ale ustabilizowany ... Więc nie wiem...

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula :)) wrote:
    Witam właśnie dopisałam sie do OvuFriend poniewaz tak jak wiekszośc z Was staramy sie z mężem o dzidziusia, to bardzo trudne poniewaz mąz co miesiac wyjezdza w delegacje, przyjezdza do domu tylko na tydzien i ciezko jest natrafić na ten dzień, ostatnio @ mialam 10 stycznia,skonczyla mi sie 15 stycznia,mąz akurat przyjechał w dni płodne, kochaliśmy sie, i teraz czekam do kolejnego okresu, dopiero mineło okolo 7 dni, nawet nie moge zrobić testu ciązowego a cierpliwośc silniejsza ode mnie.
    Spokojnie ;-) też tak mam że najchętniej bym sikala na testy ale teraz powstrzymuje się do @ . Będzie dobrze ;-)

Wysłany: 2 lutego 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojna niestety nie jestem, ciezko jest byc spokojnym, juz bym chciala zobaczyc na tescie dwie kreski, niestety niecierpliwie musze czekac jeszcze jakis tydzien
    a u Ciebie ania181111 jak wyglada sytuacja?

Blondik lubi tę wiadomość

2grdegz2fcr7exab.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Paula :) cierpliwości. Za szybko nie ma co robić testu, bo możesz być w ciąży a tu jedna kreska. Więc nie potrzebny tylko stres.
    Może tragedii nie ma, ale ja nie wiem. Chyba zaczekam do wakacji może schudnę i mi się spodoba :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 14:50

ania181111 lubi tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula :)) wrote:
    Spokojna niestety nie jestem, ciezko jest byc spokojnym, juz bym chciala zobaczyc na tescie dwie kreski, niestety niecierpliwie musze czekac jeszcze jakis tydzien
    a u Ciebie ania181111 jak wyglada sytuacja?
    My już od 5 mcy się staramy i nic:'( też wiele razy myślałam że już napewno jestem w ciąży : polacy biust, zachcianki , nawet raz wymiotowalam :-\ i nic w ciąży nie jestem dlatego staram się nie nakrecac ... Wiem że się nie da jak czasami ale lepiej nastawić się na najgorsze i później miło się zaskoczyć ;-)

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    Witaj Paula :) cierpliwości. Za szybko nie ma co robić testu, bo możesz być w ciąży a tu jedna kreska. Więc nie potrzebny tylko stres.
    Look: http://fotoo.pl/show.php?img=711959_dscf1178-1.jpg.html może tragedii nie ma, ale ja nie wiem. Chyba zaczekam do wakacji może schudnę i mi się spodoba :)
    Nie mogę otworzyć linka bo na tel pisze :'(:-X:'(

Wysłany: 2 lutego 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z moich obliczen wyszlo ze 25-26.01 moglo dojsc do zaplodnienia. niestety dla zagnieżdzenia zarodka trzeba dac okolo 12 dni, ale mysle ze w nastepnym tygodniu kupie test bo nie wytrzymam. my staramy sie od 2 miesiecy a ja juz mam doła, stając w Waszej sytuacji ania181111 niewiem jak ty to wszystko wytrzymujesz, ja juz dawno bym sie zalamała i myslalam ze to ze mna jest cos nie tak, tak ogromna chęc posiadania dzidziusia zasłania pozytywne myslenie i ujrzenie wszystkiego co nas otacza w dobrym świetle.

2grdegz2fcr7exab.png
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ! !! 2 Mce to dopiero początek ;-) nic się nie martw ! Ja to nic tutaj dziewczyny po kilka lat się staraja :'( wiem że chcesz dzidziusia ale testu nie ma co za wczesnie robić. Poczekaj najlepiej od okresu jak go nie będzie to dopiero rób ;-);-)

Wysłany: 2 lutego 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze z Wami doczekam tej nieszczesnej @ albo dwóch kreseczek, szybciej miną mi te dni wyczekiwania.

2grdegz2fcr7exab.png
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napewno ;-) nie martw się ;-)a tak z ciekawości ile masz latek ?

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi smutnoooo :( i nie zadzwoniła kierownicza. A miałam nadzieję, żę trochę zarobię przed wyjazdem. i w ogóle..... normalnie siedzę i mi same łzy lecą. A mówiłam, że beczeć nie będę. O losie i w tv M. przełączył, a tam "Rycz mała rycz, płacz maleńka płacz... "

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny teraz jakiegoś dziwnego bólu dostałam po tym plamienie... Oszaleje muszę chyba znów do gin iść... Pomyśli że oszalalam ;-);-)

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    Ale mi smutnoooo :( i nie zadzwoniła kierownicza. A miałam nadzieję, żę trochę zarobię przed wyjazdem. i w ogóle..... normalnie siedzę i mi same łzy lecą. A mówiłam, że beczeć nie będę. O losie i w tv M. przełączył, a tam "Rycz mała rycz, płacz maleńka płacz... "
    Nie smutaj się kochana :-)przyszla mama musi być optymistka !!! Nie ma co plakac wszystko się ulozy powoli :-* :-* :-*

‹‹ 441 442 443 444 445 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ