Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misty87 wrote:Ja tez mam miec 10 @ moze nam zrobi niespodzianke i nie przyjdzie do zadnej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 16:06
Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Czytam i czytam i w szoku jestem, ze az tak wazna godz pomiaru! Powinnam dostac w dupsko
Ja mam pierwszy miesiac konto
Zaznacz sobie zeby ci dobrze kropki zaznaczalo zaznacz ustaw jako godzine gomyslna 8 godzineMisty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.
Co do palenia to słyszałam od dwóch osób, że nie zdrowo jest rzucić palenie w czasie ciaży, że to szkodzi dziecku.
Jedna dziewczyna przez to poroniła bo organizm dostał szoku.
Czytałam o tym cyclotest baby i właśnie go licytuję.
Rocznica udana tylko dziś mnie bardzo głowa boli.
Czarna przykro mi trzymam kciuki.Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Niby mam skok temp, a wciaz nie ma krechy na ovu. Lepiej by sie patrzylo na wykres
Jaka u Was pogoda, Ewelinko?
U nas sloneczko cieplo nawet jestWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 16:21
-
nick nieaktualnyDriada0102 wrote:Hej dziewczyny.
Co do palenia to słyszałam od dwóch osób, że nie zdrowo jest rzucić palenie w czasie ciaży, że to szkodzi dziecku.
Jedna dziewczyna przez to poroniła bo organizm dostał szoku.
Czytałam o tym cyclotest baby i właśnie go licytuję.
Rocznica udana tylko dziś mnie bardzo głowa boli.
Czarna przykro mi trzymam kciuki.
na szczescie zucilam miesiac temu te fajuny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kobitki, a ja oglĄdam film w tvn i leżę. M. po zasnął czarna nowy cykl nowe nadzieje A ja takie małe podsumowanie robię, co muszę upić, za co zapłacić i czy starczy mi kasy na badania i wizytę u gina i chyba nie. Czyli znów starania i ewentualna ciąża się opuźnią
Czarna brałam CLO 2 cykle i bez efektów. Ale nawet nie wiem czy działał bo nie miałam monitoringu. Gin. kazał wrócić jak się nie uda i ewentualnie większy wtedy dawkę, ale nie poszłam. Chociaż może pójdę do ego swojego gin. po Clo o ile zleci monitoring.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 16:30
-
nick nieaktualny