Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Macierzanka:) wrote:Zazdroszczę Wam, ja się nigdy nie odważyłam na narty ale myślę jeszcze spróbowaćDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Paulla, jeżeli to drugi cykl to na luzie Zdrowe pary starają się średnio trzy cykle. Powodzenia
Sara, kibicuje w szukaniu pracy. My też póki co usilnie próbujemy zostac w Polsce i jak na złość zaczęliśmy się starać jak pracę straciłam... teraz pracuję chwilowo i znów będę szukać, a przez ponad rok pół wypłaty męża szło na opłaty a pół na badania i wizyty... Za resztę trzeba było przeżyć...
Sylwanka26 ciężko zinterpretować Twój wykres, bo narazie za mało na nim widać. Testy owulacyjne mogą wyjść pozytywne kilka dni przed owu i pamiętaj żeby raczej robić je po południu bo rano mogą wyjść fałszywie dodatnie
Italik, po trzeciej wyższej powinno wyznaczyć
-
Fidelissa wrote:Jak sie czujecie?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
sara_nar wrote:Taka ciekawostka, czytałam ,że starając się, najlepiej kochać się w prezerwatywie a kiedy mamy ovu to bez. Ponoć jak długi czas bez zabezpieczenia to organizm nasienie traktuje jako coś swojego no i jak już któraś z dziewczyn pisała gęsta sperma może blokować plemniki przed wniknięciem do szyjki.
Słyszałam o tym i nawet niektórym parom lekarze to zalecają... -
Fidelissa wrote:A może @ nie przyjdzie, ale bym sie zdziwiła:))
A jak obie bedziemy miały 2 kreski?)
To byłby super
Jak powiedziała Misty, poproszę o pozytywne rozpatrzenie sprawy zajścia !
Fidelissa, bo komary nas nie pożerają żywcem?
Misty87, Fidelissa, Driada0102 lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Wymyślam sobie na poprawienie humoru pozytywne rzeczy.
Np. Dlaczego wietrzenie przy zapalonym świetle w zimie jest lepsze niż w lecie?
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Srednio nie mam juz tyle energi co dwa dni temu ale jeszcze nie jest zle mam nadzieje ze jutro bedzie lepszy dzien bo dzisiaj jakos troche ten dobry humor sie troche ulotnil...
Zawsze juro będzie lepiej
W niedzielę wieczorem łapie się powoli poniedziałkowy dół.
Głowa do góry!
Fidelissa lubi tę wiadomość