Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misty jesteś niesamowita, 383 Lików, a tylko 327 postów
M jak miłość oglądam i wkurza mnie ta Kinga z tą swoją ciążą ... wrrr
Pewnie dlatego, że `zabiłabym` za taki brzuchWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 21:09
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sara_nar wrote:Misty jesteś niesamowita, 383 Lików, a tylko 327 postów
M jak miłość oglądam i wkurza mnie ta Kinga z tą swoją ciążą ... wrrr
A mnie wkurza kolejny watek milosny Pawla, ja chce zeby sie zeszedl wreszcie z Madzia -
Little Frog wrote:Misty sypie takimi tekstami, że jak tylko jakiś post napisze, to się w momencie lajki pojawiają
Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Alex.Sojka wrote:mniej wiecej 14.
Alex.Sojka, Lena87 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Misty87 wrote:383 like nawet nie zauwazylam, ze juz tyle
A mnie wkurza kolejny watek milosny Pawla, ja chce zeby sie zeszedl wreszcie z Madzia -
Little Frog wrote:A jak już nie będzie z Madzią, to chociaż niech będzie z tą matką Basi. Już się wyszalał, to powinien się w końcu ustatkować
sara_nar, Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie kupiłam testy owulki na allegro i na pojutrze będą u mnie. Tylko jeszcze muszę doczytać od kiedy testować.
A mężuś mój dziś pojechał w delegację do Łodzi i wraca w środę wieczorem więc mam całe duuuże łóżko dla siebie no i lapkiem nei musimy się dzielić noooo i jak przyjedzie to będzie stęskniony
I przy okazji jak będzie w tej Łodzi to odbiera z apteki internetowej swoje tableteczki Fertimen i mojego oeparolka. Udało mi się bardzo tanio wypatrzeć i do tego bez kosztów wysyłkiLena87 lubi tę wiadomość
-
Ponoć grzeczne dziewczynki lubią niegrzecznych chłopców ;] Ale nie wiem jak to z tym jest. Mnie zawsze kręciły takie bezbronne chudzinki A wstręt miałam do napakowanych i łysych. Mój mąż jest wersją pośrednią między tymi dwoma typami
Misty87, Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysara_nar wrote:Oooo tak te jej dowcipy ja to nie mam pamięci do kawałów i nie umiem opowiadać.
1-3dc FSH, Testosteron i LH
11-12dc - prolaktyna, estradiol
20-22dc - progesteron
nie wiem jakie jeszcze badania Cię interesują.
Kochana chcę sobie zrobić
mocz
progesteron
prolaktynę
badanie grupy krwi
krzepliwość krwi ( bo miałam robione płytki krwi a nie krzepliwość )
i na razie tyle . -
A mnie zawsze kręcili Ci niegrzeczni chłopcy, tacy skur***wiele i lgnęli do mnie jak lep do muchy
Ja bojkotuję te lajki u Misty bo że niby czemu my mamy mieć więcej postów, a mniej Lików. Nieeee tylko nie ta kukła, do mojego Tomka się dobiera. Umrę ! Nie patrzę.
A ja @ się spodziewam 9-10, ale 9 planuję test zrobić, a co tam. Trzeba aptękę wesprzeć finansowoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 21:21
Lena87, Misty87, Agataa lubią tę wiadomość