Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
sara_nar wrote:A mnie zawsze kręcili Ci niegrzeczni chłopcy, tacy skur***wiele i lgnęli do mnie jak lep do muchy
Ja bojkotuję te lajki u Misty bo że niby czemu my mamy mieć więcej postów, a mniej Lików. Nieeee tylko nie ta kukła, do mojego Tomka się dobiera. Umrę ! Nie patrzę.
A ja @ się spodziewam 9-10, ale 9 planuję test zrobić, a co tam. Trzeba aptękę wesprzeć finansowo
Ha Tomek tez fajna dupa, a ta blonsia to masakra.... -
nick nieaktualny
-
Melula wrote:Kochane, mam pytanie zupełnie niezwiązane... moja kuzynka potrzebuje pomocy w rozwiązaniu zadania z matmy dla gimnazjum... pomoże któraś? bo ja z matmy na tym poziomie to noga...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nieee, jakbym w twarz dostała. Ale jaka ......
"Grunt to rodzina"
Fidelissa kochana, rób jutro test i masz go zdać
Później Lena i Macierzanka.
Melula ja zdjęcia wstawiam przez fotoo.plWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 21:27
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:A tak poważnie wyobrazalyscie sobie jak to jest?
Patrzysz a tu dwie krechy...
Znowu patrzysz dalej sa....
No szok poprostu
Po pierwsze jak i kiedy powiedzieć M
Po drugie kiedy Rodzince?
Nie mam pojęcia .. Bo zawsze widzę tylko jedną ..
Nawet jak poroniłam to wcześniej nie widziałam kresek, bo nie robiłam
Myślałam ze to @ ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 21:28
-
Fidelissa wrote:A tak poważnie wyobrazalyscie sobie jak to jest?
Patrzysz a tu dwie krechy...
Znowu patrzysz dalej sa....
No szok poprostu
Po pierwsze jak i kiedy powiedzieć M
Po drugie kiedy Rodzince?Paula :)), sara_nar, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Fidelissa to wspaniale uczucie na pewno, ja jak zaszłam w ciąze to plakalam gdy zobaczylam dwie kreski na tescie, wyszlam z łazienki i pokazalam test mezowi i tak plakalam i plakalam okolo godzine a maz mnie tulił i tulił. Wspaniałe uczucie. Ale niestety po dwóch miesiacach trafiłam do szpitala i poroniłam ale tego co czulam na poczatku nie zapomne