Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Alex możesz sb zmierzyć jutro ale tak jak nie mierzyłaś wcześniej w tym cyklu to nie wiadomo jaką miałaś ogólnie temp.
-
sara_nar wrote:Paula ) wiem, że takie poronienie to przeżycie, ale chociaż wiesz, że możesz zajść w ciążę. A ja czasem mam wątpliwości, czy u mnie to się kiedykolwiek uda.
Sara kazda z nas sie kiedys doczeka maleństwa, tylko niektórzy zachodza w ciaze szybciej a niektórzy czekaja latami i to jest bolesne dla nas kobiet.
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa z tymi poronieniami to nie ma regóły, mi wydaje się, że poronienia bardziej są na skutek wady płodu.... takie poronienie nie raz jest lepsze niż nieuleczalnie chore dziecko później.
Nawet leżenie plackiem nie bardzo tu pomoże, jeśli ma dojść do poronieni to nic na to nie poradzimy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 21:43
Lena87, Fidelissa, Agataa lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Dlatego będę sie bała mowić wcześniej......
Ale nie wiem czy wytrzymam:))
Myślicie, ze jaby sie było na l4 odpoczywali itp to jest mniejsze zagrożenie poronienia?Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyAlex poczekałabym do środy wiem że nie możesz wytrzymać ale lepiej się mile zaskoczyć niż rozczarować . A tak to jak jutro przez cały dzień nie dostaniesz @ i jak rano się obudzisz w środę i nie bd @ to sb zrobisz test Kciukam :*
Alex.Sojka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja przed komputerem od 19, ale ból głowy i lewego jajnika cały dzień mam zaczynam się niepokoić.
Swoją drogą, jak już się uda mi zajść to nie ukrywam, że chyba aż do porodu będę się martwić czy wszystko jest ok. Do tego ta moja cukrzycaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 21:47
Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny