Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fidelissa wrote:Za długo dzis przed kompem
już mnie głowa boli i lewy jajnik i było mi 2 razy niedobrze:)))
Mam nadzieję, że zobaczysz piękne dwie kreseczki na teście i zapoczątkujesz falę zielonych kropeczek! A za 9 miesięcy urodzisz zdrowego maluszka.
Ponad połowa sukcesu to pozytywne myślenie, wszystko zaczyna się w głowie!Lena87 lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:Alex poczekałabym do środy wiem że nie możesz wytrzymać ale lepiej się mile zaskoczyć niż rozczarować . A tak to jak jutro przez cały dzień nie dostaniesz @ i jak rano się obudzisz w środę i nie bd @ to sb zrobisz test Kciukam :*
Lena87, Landryneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula :)) wrote:Lena87 ja poroniłam w tamtym roku 17 lutego, byłam w drugim miesiacu, do dzis mam zdjecie z usg i kilka ciuszków które wyniosłam dawno do piwnicy i zakopałam głeboko w pudłach
Macica powinna się już zregenerować na amen ,
Musisz i nie poddawać się ..
Moja koleżanka miała zabieg w sierpniu .. No i pod koniec stycznia II kreseczki
Tyle, że po @ cały czas, aż do połowy styczniaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 21:50
sara_nar lubi tę wiadomość
-
jak tak mówicie o poronieniach to normalnie aż mam dreszcze...
ale ja wiem, że wsio będzie ok i inaczej być nie może zresztą w życiu byłam u 3 wróżek i każda przepowiedziała mi 3 dzieci i bez kłopotów ma być - to jak inaczej może być wierzę w to i jużFidelissa, Lena87, sara_nar, Misty87 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Lena87 wrote:Macica powinna się już zregenerować na amen ,
Musisz
Napewno moj ginekolog zaraz po poronieniu chcial mnie widziec u siebie w czerwcu a poronilam w lutym wiec nie musialam dlugo czekac by moc znow probowac ale niestety musialam psychicznie sie nastawic bo po utracie dziecka bylam zalamana
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melula wrote:Przepraszam, że wam d... zawracałam z tym zadaniem... ale wiedziałam, jak wrzucić fotkę, więc zrezygnowałam... ALE wielkie dzięki za chęci...
A masz zrobione to zadanko, czy dalej nie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny