Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misty87 wrote:Ja wczoraj rozmawialam z kolezanka, ktora na dniach ma rodzic drugie dzieciatko i tak podpytywalam kiedy miala i jakie pierwsze objawy. Ale wiecie jak to jest...jesli sie nie mysli o czyms to nawet nie wiemy kiedy to przychodzi, zaloze sie ze wiekszosc staraczek z tego czy innego forum jesli nie planowalaby ciazy to nie czulaby objawow na samym poczatku. A my po prostu skupiamy sie kosmicznie na kazdym najmniejszym ukluciu, bolu itp a przeciez wiele z pierwszych objawow ciazy swiadcza tez o nadejsciu @
Bo my po prostu jak niczego, pragniemy tych objawow! -
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Ja wczoraj rozmawialam z kolezanka, ktora na dniach ma rodzic drugie dzieciatko i tak podpytywalam kiedy miala i jakie pierwsze objawy. Ale wiecie jak to jest...jesli sie nie mysli o czyms to nawet nie wiemy kiedy to przychodzi, zaloze sie ze wiekszosc staraczek z tego czy innego forum jesli nie planowalaby ciazy to nie czulaby objawow na samym poczatku. A my po prostu skupiamy sie kosmicznie na kazdym najmniejszym ukluciu, bolu itp a przeciez wiele z pierwszych objawow ciazy swiadcza tez o nadejsciu @
Bo my po prostu jak niczego, pragniemy tych objawow!
Alex.Sojka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Dziewczynki, a kiedy najwczesniej sikacz moze wykryc ciaze?? ja jestem w 7dpo ii tak mysle, czy jakbym zrobila w piatek...??
teoretycznie powinno się go robić dzień po dniu spodziewanego terminu miesiączki..ale wiekszość testów 'wykrywa' ciążę już po 6dniach od zapłodnienia..wiec możesz zrobić test zaraz tydzień po tym jak sie kochałaś by sprawdzić czy jesteś w ciąży..jesli test wyjdzie negatywny, a nie bedziesz miec miesiaczki to zrób jeszcze jeden..z tym, że u większości dziewczyn po stosunku może dojść do przesunięć w terminie okresu..a i najwygodniejszy jest test płytkowy:)Misty87, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Dziewczynki, a kiedy najwczesniej sikacz moze wykryc ciaze?? ja jestem w 7dpo ii tak mysle, czy jakbym zrobila w piatek...??Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyPaula :)) wrote:teoretycznie powinno się go robić dzień po dniu spodziewanego terminu miesiączki..ale wiekszość testów 'wykrywa' ciążę już po 6dniach od zapłodnienia..wiec możesz zrobić test zaraz tydzień po tym jak sie kochałaś by sprawdzić czy jesteś w ciąży..jesli test wyjdzie negatywny, a nie bedziesz miec miesiaczki to zrób jeszcze jeden..z tym, że u większości dziewczyn po stosunku może dojść do przesunięć w terminie okresu..a i najwygodniejszy jest test płytkowy:)
Po odrobieniu lekcji u Macierzanki, jest to nie możliwe żeby było coś widać -
Paula :)) wrote:teoretycznie powinno się go robić dzień po dniu spodziewanego terminu miesiączki..ale wiekszość testów 'wykrywa' ciążę już po 6dniach od zapłodnienia..wiec możesz zrobić test zaraz tydzień po tym jak sie kochałaś by sprawdzić czy jesteś w ciąży..jesli test wyjdzie negatywny, a nie bedziesz miec miesiaczki to zrób jeszcze jeden..z tym, że u większości dziewczyn po stosunku może dojść do przesunięć w terminie okresu..a i najwygodniejszy jest test płytkowy:)
Lena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Eeee to lipa zatem szkoda kasy hehe
No nic, myslalam ze uprzedze pania doktor, a tak poczekam do poniedzialku. Cholera jeszcze tydzien!
Nie martw się ja głupia też robiłam ..
Dopiero nasza koleżanka Mnie uświadomiła ..
No nic człowiek się uczy całe życie :]
Kaśka28 wrote:kochana 6 dni po nie dochodzi nawet do zagniezdzenia do tego dochodzi tak kolo 7-8 dnia po ovulacji potyem organizm potrzebuje 48h do wytworzenia hormonu wiec najszybciej testowac 10 dni po i to na krew w moczu hormon pojawia sie jeszcze pozniej...
AMEN !Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 22:27
Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:ok dziewczynki ja tez mykam buziaki
Dobranoc Kochana
Paula wyłącz myślenie ..
Misty zostałyśmy same ..
Macierzanka ma listę w pamiętniku
Maniuś wrote:Misty87 widze ze Ty juz tez nie mozesz sie doczekac...ryzykujemy i testujemy w piatek,czy czekamy?
Za wcześnie w piątek ..
14 bądź 18 dzień po ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 22:34
-
Dobranoc Kasiu.
A tu tak na poprawe humorkow...
Noc. W kuchni ze skrzypieniem otwierają się drzwi od lodówki.
Wychodzi z niej spasiona mysz w jednej łapie trzymając prawie kilogramowy
kawał żółtego sera a w drugiej ciągnąc za sobą wielkie pęto kiełbasy.
Idzie do pokoju skąd rozlega się potężne chrapanie gospodarzy i taszczy ten cały majdan przez środek izby w stronę szafy,
pod którą ma wejście do swojej norki.
Już jest przed wejściem, gdy w świetle księżyca dostrzega pułapkę na myszy
a na niej malutki kawałeczek słoninki.
Mysz kręci z dezaprobatą głową i mruczy pod nosem :
- Jak dzieci, kurwa, jak dzieci..Maniuś, Lena87, ania181111, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Misty87 widze ze Ty juz tez nie mozesz sie doczekac...ryzykujemy i testujemy w piatek,czy czekamy?
Lena, mysle ze wiecej nas tu jeszcze