Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przy was na pewno jakos mi milo te samotne wieczory mijaja, kurcze serio nie myslalam, ze kiedys trafie na takie fajne dziewczynki, ktore nie fucza na kazda nowa, tylko staraja sie doradzic, jak potrafia najlepiej
Kaśka28, Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySama nie powiedziała bym, że są gdzieś takie duszyczki z którymi będę mogła rozmawiać o byle czym ..
Przeważnie wolałam towarzystwo facetów, oni nie zazdrościli, nie szukali problemów i dziury w całym .Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 23:12
Macierzanka:), Little Frog lubią tę wiadomość
-
Hej, ja też jestem, ale zaraz zmykam.
Miałam ciężki dzień w pracy...
Wieczorem mieliśmy oglądać film, ale mi nie podszedł, więc wzięłam prysznic, wydepilowałam się porządnie, zrobiłam brwi
W końcu muszę jutro jakoś porządnie wyglądać przed obcymi facetami na basenie, prawda?
Też bolała mnie dziś głowa i to tak mocno, że wzięłam apap.Lena87, Driada0102, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Niusy... chyba zadne a przynajmniej nie te najwazniejsze niestety
No czyli czekamy? Ja jestem bardzo ciekawa co za nius mnie jutro rano czeka. Myślałam, że tu z 50 stron, ale dzisiaj tak delikatnie chyba wieczór minąłMisty87 lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Tak, dzis spokojnie, pewnie cisza przed burza zielonych kropek
Misty, niech Twoje słowa staną się czynem!
Rany, jak ja bym się cieszyła z Wami! Nawet sobie nie wyobrażacieMisty87, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:No czyli czekamy? Ja jestem bardzo ciekawa co za nius mnie jutro rano czeka. Myślałam, że tu z 50 stron, ale dzisiaj tak delikatnie chyba wieczór minął
Jutro Fidelissa testuje jak nie dostanie @ ..Driada0102, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:A co Wy mnie tak wyganiacie, co???
Mąż masuje mi plecki i nóżki, to mogę trochę poplotkować.Lena87, Macierzanka:), Little Frog lubią tę wiadomość