Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:A co Wy mnie tak wyganiacie, co???
Mąż masuje mi plecki i nóżki, to mogę trochę poplotkować.
Chcemy dla Ciebie dobrze
@ idzie jak nic, jajnik Mnie boli i coś rwie w podbrzuszu .. ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 23:41
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Mnie dopisz prosze na 10
A wlasnie powiedz mi skarbnico wiedzy, jakie sa powody tego plamienia przed @ ktore ma tak wiele dziewczyn?
Taa, nabijaj się
Mój gin twierdzi, że taka moja uroda
Ale najczęściej to niedomoga lutealna, czyli niewydolność ciałka żółtego, czyli niski progesteron
A ja jak zauważyłam te plamienia to pogrzebałam w necie i naczytałam się, że może to być też wysoka prolaktyna. No i poszłam zrobić badanie. I była za wysoka. Tyle, że prolaktynę zbijam, a plamienia są nadal... -
Nie nabijam sie, bo tak jest
na kazde pyt znasz odpowiedz. Wiem, niestety wynika to z doswiadczen.
Wlasnie tez czytalam gdzies, ze wysoka prolaktyna, ale chcialam wiedziec jak to jest w praktyce. -
Misty87 wrote:Nie nabijam sie, bo tak jest
na kazde pyt znasz odpowiedz. Wiem, niestety wynika to z doswiadczen.
Wlasnie tez czytalam gdzies, ze wysoka prolaktyna, ale chcialam wiedziec jak to jest w praktyce.
A czasem sobie tak marzę, że tym razem to plamienie na coś innego, ale póki co nic to nie dało... -
Bursztynka wrote:a ja właśnie ostatnio szukałam w stokrotce tych orzechów brazylijskich i ich nie ma. Czy to w jakimś specjalnym sklepie trzeba je poszukiwać czy do Brazylii wycieczkę zaplanować?
Wycieczkę jak najbardziejAle jakby co ja kupiłam w supermarkecie, ale można też na necie zamówić
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Macierzanka mówiła Mi, że w 14 powinno już być coś widać ale pewniejszy jest w 18 ..
To prawda, że najlepiej w dniu spodziewanej @. Ale dziewczyny na ovu głosiły, że jak @ nie ma 18dpo i nic się złego nie dzieje, to test powinien wypaść pozytywniei niektóre czekały do 18
Fidelissa, czekam na Ciebie z testem!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 00:57
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHey wszystkim
kochane co do testow to mi wychodzil w 11dpo ale trzeba bylo mocno sie przygladac bo taka blada byla ze ledwo widoczna. Dzien po malpie wyszed mi juz taki po minucie byly dwie kreski . To zalezy niektorym kobietom wychodza w 11dpo juz mocne krechy a widzialam tez w 9dpo pozytywne. Zalezy w ktorym dpo bylo zagnieżdżenie.