Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi testy ovu wychodzily negatywne jedna kreseczka . A co niektorym dziewczynom wychodzily pozytywne . Wiec roznie bywa z testami owu .
czesc Lenko
nie wyspalam sie. U nas leje deszcz
a jak u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 08:11
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Mi testy ovu wychodzily negatywne jedna kreseczka . A co niektorym dziewczynom wychodzily pozytywne . Wiec roznie bywa z testami owu .
czesc Lenko
nie wyspalam sie. U nas leje deszcz
a jak u Ciebie?
Hej Mamuśka
A ja już przyzwyczaiłam się do krótkiego snu ,
Późno chodzę spać i wcześnie wstaję,
Jak na razie jest mi wesoło - do czasu oczywiście
U Mnie na Śląsku świeci słoneczko co najlepsze ciepło jest ! ptaszki ładnie ćwierkają - PRAWIE JAK NA WIOSNĘ
Wyszłam na chwilę z Majką żeby załatwiła swoje potrzeby i przyleciałam tutaj do Was
A fasolka jak ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 08:17
-
nick nieaktualnykamilaj-19 wrote:To jakich metod uzywasz ewelinko??
-
Ewelina23 wrote:Ja z ciekawosci robilam testy owu po owulce. W tamtym cyklu przed @ wychodzily pi pozytywne . A w tym przed @ negatywne. I dzien po @ dopiero wyszedl mi ciazowy ze nie trzeba bylo sie przygladac.
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
Hej wam dziewczynki ja juz po sniadanku i porannej kawce u nas takie piekne sloneczko ze az sie chce isc do pracy a raczej na podworko...dzisiaj zapowiada sie bardzo dlugi dzien w pracy do domu wroce kolo 21 takze chyba wieczorem nie bedzie mnie z wami ale za to teraz jestem cieszycie sie
Ewelina23, Lena87, Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Hej Mamuśka
A ja już przyzwyczaiłam się do krótkiego snu ,
Późno chodzę spać i wcześnie wstaję,
Jak na razie jest mi wesoło - do czasu oczywiście
U Mnie na Śląsku świeci słoneczko co najlepsze ciepło jest ! ptaszki ładnie ćwierkają - PRAWIE JAK NA WIOSNĘ
Wyszłam na chwilę z Majką żeby załatwiła swoje potrzeby i przyleciałam tutaj do Was
A fasolka jak ?
Dzis tak troszke dziwne sie czuje jak wstaje to powoli bo mam takie ciagniecia . Wczesniej tego tak nie czulam. A w gardle jak by mi cos ustalo. U mnie humor taki sobie budzika nie slyszalam P mnie obudzil a ja jeszcze 5 minut to po 10mnie obudzil . Dobrze ze mnie odwiózł to sie nie spóźniłamIda, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Hej wam dziewczynki ja juz po sniadanku i porannej kawce u nas takie piekne sloneczko ze az sie chce isc do pracy a raczej na podworko...dzisiaj zapowiada sie bardzo dlugi dzien w pracy do domu wroce kolo 21 takze chyba wieczorem nie bedzie mnie z wami ale za to teraz jestem cieszycie sie
Jak jest tak cieplutko i słonecznie to aż chce się żyć
Nie martw się kochana nadrobisz Nas :*
Melula wrote:hej wam, ja na chwilkę... jak na złość... mam dwa cykle na Clo, staranka miały iść pełną parą, a małż się rozchorował i d...a
Może jeszcze nic straconego ?
Głowa do Góry trzeba myśleć pozytywnie Dziś :*
Ewelina23 wrote:Wez na troszke odkrec slonko na Irlandie .
Dzis tak troszke dziwne sie czuje jak wstaje to powoli bo mam takie ciagniecia . Wczesniej tego tak nie czulam. A w gardle jak by mi cos ustalo. U mnie humor taki sobie budzika nie slyszalam P mnie obudzil a ja jeszcze 5 minut to po 10mnie obudzil . Dobrze ze mnie odwiózł to sie nie spóźniłam
Samo przyjdzie do Was :* ..
Czasem są takie dni kiedy chciało by się pospać dłużej a musisz wstawać Jutro masz już wolne więc będziesz mogła poleżeć
Melula wrote:uciekam, Kochane... mam spotkanie z deweloperem (jestem w zarządzie osiedla) i mam stresa, bo muszę ich opierdzielić postawić za kucyki do pionu
Daj znać jak Ci poszłoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 08:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny