Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc i czołem:))
witam sie na szybko z pracy.
nadal nic (@)
ale tempka spadla ponizej czerwonej kreski i wynosi 35,80.
czy ktos z tego cos rozumie? jest mi od dwoch dni niedobrze
Lena? macierzanka?
Blondik? jak u Was?
Malinowa bylas u Gin?
)milego dniaLena87, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olka30 wrote:Blondik kup mężowi Salfazin i wyślij go do androloga.
Jakoś nasienia łatwo poprawić.
Theagne czasem nie dawaj CLO mężowi, bo to są estrogeny, chyba że chcesz mieć problem z jego strony, chyba coś źle usłyszałaś, bo nie wierzę że gin ci kazał brać CLO z mężem, chyba prędzej działać z mężem
ale to prawda moj tez bierze clo.
to narmalne przy poprawie jakosci nasienia -
nick nieaktualnyania181111 wrote:Dziewczyny a nie wiecie jak długo "odkrecaja " się jajniki po antykoncepcji ???
-
ania181111 wrote:Dziewczyny a nie wiecie jak długo "odkrecaja " się jajniki po antykoncepcji ???Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
czarna164 wrote:Ja anty odstawiłam w zeszłym roku w maju i do teraz się staram.Tylko u mnie te cykle to jakaś masakra,nie umiem wrócić na normalne tory.Z tym ,że każda ma inaczej.Jedne "zaskoczą" od razu inne potrzebują więcej czasu.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyania181111 wrote:U mnie to wyglądało strasznie NORMALNIE odstawilam anty i miałam i mam normalne @ cykl 28 dni tylko teraz np czuje zbliżającą się ovu , poza tym lekarz powiedział ze podobno trzeba czekac rok aby organizm się przestawil ... Tylko u każdej kobiety inaczej to wyglada
-
olka30 wrote:Estrogeny na poprawę nasienia? Ciekawa teoria, ale nie będę się kłócić
tak jest wyraznie napisane ze dla mezczyzn i kobiet, oczywiscie inne dawkowanie.
My bierzemy 5 labletek
panowie 4-5 opakowan codziennie