Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fidelissa wrote:w sensie 4-5 opakowan, jedna dziennie:)
Lena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
czarna164 wrote:Jak się bierze anty to nie ma owulacji a jak Ty odstawiłaś to jajniki zaczęły normalnie pracować.Także czuc owu możesz.Musimy się nauczyć cierpliwości.Tylko szkoda,że to nie takie łatwe.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
theagnes87 wrote:no cóż...
to chyba narazie nie będę mu dawać clo...tylko sama wezmę, jak w tym cyklu się nie uda...
A jak zrobić żeby btło widać miniaturkę wykresu?>
zrobisz jak uwazasz...............
ja Ci przekazuje co mnie ginekolog mowila
i urolog moejemu mezowi przepisal, zrobisz jak zechcesz
i pamietaj my nie jestesmy lekarzami wiec trzymaj sie tego jakie dostalas wytyczne
a ulotke sobie poczytaj skoro masz w domu
to Ci wiele wyjasni )
-
theagnes87 wrote:no cóż...
to chyba narazie nie będę mu dawać clo...tylko sama wezmę, jak w tym cyklu się nie uda...
A jak zrobić żeby btło widać miniaturkę wykresu?>Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
XxMoniaXx wrote:
wyglada to bardzo obiecujaco:)))))0000 -
czarna164 wrote:Tylko się cieszyć jak wszystko jest jak w zegarku.Ja niestety nie mogę cieszyć się regularnymi cyklami po anty.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Kaśka28 wrote:Monia masz ladny wykres trzymam kciuki
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Wez na troszke odkrec slonko na Irlandie .
Dzis tak troszke dziwne sie czuje jak wstaje to powoli bo mam takie ciagniecia . Wczesniej tego tak nie czulam. A w gardle jak by mi cos ustalo. U mnie humor taki sobie budzika nie slyszalam P mnie obudzil a ja jeszcze 5 minut to po 10mnie obudzil . Dobrze ze mnie odwiózł to sie nie spóźniłam
Moja koleżanka na początku ciąży tak cierpiała przez te ciągnięcia, że aż płakała. Tak ją bolało rozciąganie się macicy. I no spa jej nie pomagała...Ewelina23 lubi tę wiadomość