Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena87 wrote:Też mam takie wrażenie a przy tym, że za chwilę Mnie zaleje ..
a głupia to ja jestem w gorącej wodzie kąpana testowałam w sobotę a to dopiero 8 dzień po ovu wyznaczonej ..
Bo oczywiście nie wiem czy ona w ogóle była ..
była, była:)))Lena87 lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Też mam takie wrażenie a przy tym, że za chwilę Mnie zaleje ..
a głupia to ja jestem w gorącej wodzie kąpana testowałam w sobotę a to dopiero 8 dzień po ovu wyznaczonej ..
Bo oczywiście nie wiem czy ona w ogóle była ..Fidelissa, Lena87, Ewelina23, Little Frog, sara_nar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:Monia ja brałam Narayę. 2 lata. Odstawiłam w grudniu, teraz mam drugi cykl bez anty i wygląda normalnie. 28 dni.
Ja brałam Diane 35 (ale te daaaaaaawno i na trądzik), potem Jasmine i Novynette. Ostatni raz jakieś 3 lata temu? Ale każde brałam nie dłużej niż kilka miesięcy (ok. Zawsze po odstawieniu miałam normalne cykle, zawsze też czułam owulke. Więc wszystko zależy od organizmu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygoskos86 wrote:Cześć dziewczyny!trzymam mocno kciuki za Was wszystkie!ja dopiero dzisiaj zaczynam mierzenie temp.
Miłego dnia!!!
Cześć ja też całkiem nie dawno się tutaj pojawiłam i zaczęłam mierzyć temp. a czuję się jak bym tu już lata siedziała ..
Ania mam to samo uczucie ..
Jak by zaraz miał Mnie zalać Wodospad Niagara ..
-
Lena87 wrote:Cześć ja też całkiem nie dawno się tutaj pojawiłam i zaczęłam mierzyć temp. a czuję się jak bym tu już lata siedziała ..
Ania mam to samo uczucie ..
Jak by zaraz miał Mnie zalać Wodospad Niagara ..a może uda się w tym mcu
zobaczymy
... Ciekawe jak maz zareaguje jak beda 2 kreseczki
coś mi się wydaje ze padnie z wrazenia
Ewelina23, Lena87 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyania181111 wrote:Haha
a może uda się w tym mcu
zobaczymy
... Ciekawe jak maz zareaguje jak beda 2 kreseczki
coś mi się wydaje ze padnie z wrazenia
Jest świadomy tego co robi..
Był by najszczęśliwszym facetem i mężem na ziemi.
Gdyby się w końcu udało przetrwać całe 9 m-cy ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 11:45
ania181111 lubi tę wiadomość
-
Heeeej
witam nowe staraczki i stare bywalczynie
U mnie do dupy, temp bez szalu... nie robie sobie juz nadziei, wkurzylam sie ...
Sluz tez jakis dziwny, niby kremowy ale rozciagliwy i sporo gooo. Wczoraj sobie myslalam, ze to mocne ciagniecie w dole z przedwczoraj znaczylo zagniezdzenie... ale co ja glupia sobie wmawiam
Coz byle jak najszybciej @ trzeba na nowo dzialac! -
Czesc kolezanki u mnie dzis tez tak jakos duzo sluzu,juz nawet bylam pare razy w wc sprawdzic czy @ nie przyszla...czemu to czekanie jest takie straszne...te dni sie ciagna jak lata...nie wiem juz co mam myslec,ale chyba jednak to nie bedzie to...no bo niby czemu mialoby sie teraz udac...jakos tak chyba lewa noga wstalam...jak wczoraj bylam pelna nadzieji to dzis mi jakos to tak pieknie nie wyglada:(