Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ania181111 wrote:Dziewczyny spokojnie ją też czekam... Do 11 ... Masakra ! Cycki bolą brzuch już troche mniej ale pewnie @ bedzie
Wczoraj Was pocieszalam, a dzis sama potrzebuje pocieszenia! Buuu -
Hej Kobitki! Wpadam się przywitać, nadrobię za chwilę!
Jak Wam mija dzionek? Ja ugotuję obiad i wpadnę do Was
Mamy jakieś testowanko? Ja narazie mam plamienie. Jak dzis nie przyjdzie, czekam do czwartku! :*ania181111, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Heh, ja to też dziś nie mogę się pochwalić jakimś dobrym humorkiem. Ponarzekam tu troszkę z Wami...
Mi do 14 baaaaardzo daleko, a jak piszecie, że was jajniki bolą itp, to w tym cyklu czuję się jakbym ich wcale nie miała, ani mnie nic nie bolało, ani nic nie kłuło. Także spoko. No i też mi się wydaje, że nici z tego. Tak po prostu, czemu miałoby się udać, skoro tyle nas się stara i czeka kilka miesięcy, a nawet kilka lat.
Zdecydowanie brak mi dziś pozytywnego nastawienia do życia. -
Little Frog wrote:Heh, ja to też dziś nie mogę się pochwalić jakimś dobrym humorkiem. Ponarzekam tu troszkę z Wami...
Mi do 14 baaaaardzo daleko, a jak piszecie, że was jajniki bolą itp, to w tym cyklu czuję się jakbym ich wcale nie miała, ani mnie nic nie bolało, ani nic nie kłuło. Także spoko. No i też mi się wydaje, że nici z tego. Tak po prostu, czemu miałoby się udać, skoro tyle nas się stara i czeka kilka miesięcy, a nawet kilka lat.
Zdecydowanie brak mi dziś pozytywnego nastawienia do życia.[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Little Frog wrote:Heh, ja to też dziś nie mogę się pochwalić jakimś dobrym humorkiem. Ponarzekam tu troszkę z Wami...
Zdecydowanie brak mi dziś pozytywnego nastawienia do życia. -
Misty87 wrote:Przynajmniej masz jakies objawy, ktore mozesz sobie przypisywac ciazy a mnie ani cyceee nie bola juz, chociaz na ovu zawsze umieralam a w tym cyklu nie, wiec to tez nie ma reguly.
Wczoraj Was pocieszalam, a dzis sama potrzebuje pocieszenia! Buuu
-
Jakoś zawsze mi się poprawiał humor jak patrzyłam na wątek styczniowych testowań (nie wiem jak się tam to dokładnie nazywa), a jak popatrzyłam na luty to wręcz przeciwnie...
Chyba zrobię sobie z mężem dziś jakieś spa...maseczki, masaże itp. Tylko wanny nie mam! Ale peeling pod prysznicem mogę trzasnąćLena87 lubi tę wiadomość
-
Bo to wszystko jest nie fair... my dziewczyny dobre, uczciwe modlimy sie (ja tak), marzymy i patrzymy na to, by zdrowo jesc, a nie mozemy tak od razu zajsc. A te pijaczki, menele albo nastolatki za pierwszym razem bach i dziecko. Potem aborcje...
Nie godze sie na to!ania181111, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:U mnie pochmurnie i chlodno... zlapalam dola... fuck...
Manius, ja chodzilam do Gimpla, jestem 87, a moj maz do Zakopca.
Byc moze kiedys sie spotkalysmy nic niewiadomo.
A co do Twojego wczesniejszego postu to wlasnie tez nie moge sie pogodzic z ta niesprawiedliwoscia na swiecie...no ale chocbysmy co robily to nie jestesmy w stanie nic zrobic...
Czekamy do 10... -
Hej, a co tu tak ponuro? Ja przychodzę ze słońcem i z przytulasem dla każdej z Was Tylko nie mam Was jak pogłaskać, więc sobie to wyobraźcie
Chociaż w zasadzie każdy czasem może pomarudzić i poględzić
Ja wysłucham jakby co Humor mam dobry ale stres duży.Lena87, Ewelina23, Misty87, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Hej, a co tu tak ponuro? Ja przychodzę ze słońcem i z przytulasem dla każdej z Was Tylko nie mam Was jak pogłaskać, więc sobie to wyobraźcie
Chociaż w zasadzie każdy czasem może pomarudzić i poględzić
Ja wysłucham jakby co Humor mam dobry ale stres duży.
Dziś też jestem pełna energii mimo tego, że jakieś rewolucje się tam u Mnie dzieją ..
U Mnie obiadek się robi znaczy się zupka
Chlebki upieczone ..Ewelina23, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Bo to wszystko jest nie fair... my dziewczyny dobre, uczciwe modlimy sie (ja tak), marzymy i patrzymy na to, by zdrowo jesc, a nie mozemy tak od razu zajsc. A te pijaczki, menele albo nastolatki za pierwszym razem bach i dziecko. Potem aborcje...
Nie godze sie na to![link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Misty87 wrote:Dizekuje Macierzanka, tez przytulam
Najgorzej jak sie czlowiek nastawi, ze jeden cykl i juz ...
Nie wyobrazam sobie, jakbym miala lata czekac....
Wierzę w to, że nie będziesz czekać lata
Nie wiem jak to działa, ale "nie-myślenie" ponoć pomaga
Ja jak próbowałam robić to bez parcia na ciążę i że niby odpuszczam, to i tak w trakcie i po fakcie myślałam "a może akurat", wię podziwiam te osoby, które umiały odpuścić.Ewelina23, Lena87 lubią tę wiadomość