Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry ją jeszcze w lozku ale zaraz wstaje bo w domku muszę sprzątać . Piękna pogode mamy dziś . Ją nie wiem co dzie dzieje ze mną okres dopiero 11 a brzuch jak ciągnie tak ciągnie na dole ovu już się skończyła
Lena87 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyolka30 wrote:Kurde na śląsku słonecznie i wiosennie, a u nas parę km dalej - 7 Pizga jak cholera..
Poważnie ?
Ładne jaja .. a ja tu w bluzie pomykałam ..
Wczoraj w dzień też tak fajnie było przynajmniej mogłam trochę przewietrzyćkamilaj-19 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamilaj-19 wrote:Matko kochana:-(:-(podziwiam
-
nick nieaktualnyania181111 wrote:Dzień dobry ją jeszcze w lozku ale zaraz wstaje bo w domku muszę sprzątać . Piękna pogode mamy dziś . Ją nie wiem co dzie dzieje ze mną okres dopiero 11 a brzuch jak ciągnie tak ciągnie na dole ovu już się skończyła
Cześć :*
Ja też jeszcze w łóżku leżę,
Sprzątać będę w czwartek na tip top, żeby się nie wstydzić jak goście przyjadą
Tyle, że zupkę muszę ugotować dla T. pomidorówkę
Co do ciągnięcia też tak miałam w tamtym tygodniu aż rwało ..
Nie ma co się smucić, myśl że dobre rzeczy się tam dzieją
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 08:47
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamilaj-19 wrote:Dzialam...dzialam...ale.w glowie tez troche jest chcialabym,aby tym razem do trzech razy sztuka sie sprawdzilo,trzeciej straty nie zniose.
Prawie każdą z Nas to spotkało,
To nie jest zależne od Nas że takie rzeczy się dzieją.
Gdzieś tam w kartach mamy już swoje role przypisane.
Możemy cały świat obwiniać dlaczego Mnie to spotkało - po wszystkim każda zadaje sobie takie pytanie bez odpowiedzi ..
Zacznij myśleć pozytywnie kiedyś się w końcu udakamilaj-19, ania181111, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Prawie każdą z Nas to spotkało,
To nie jest zależne od Nas że takie rzeczy się dzieją.
Gdzieś tam w kartach mamy już swoje role przypisane.
Możemy cały świat obwiniać dlaczego Mnie to spotkało - po wszystkim każda zadaje sobie takie pytanie bez odpowiedzi ..
Zacznij myśleć pozytywnie kiedyś się w końcu uda -
Lena87 wrote:Cześć :*
Ja też jeszcze w łóżku leżę,
Sprzątać będę w czwartek na tip top, żeby się nie wstydzić jak goście przyjadą
Tyle, że zupkę muszę ugotować dla T. pomidorówkę
Co do ciągnięcia też tak miałam w tamtym tygodniu aż rwało ..
Nie ma co się smucić, myśl że dobre rzeczy się tam dzieją
P.S wiecie ze wczoraj po pracy kupiłam spioszki nie mogłam się powstrzymac były cudowne ! Z takiego pluszu , kremowe śliczne mężowi nie pokazałam bo by mnie udusił . Chciałam też rajstopki kupić ale stwierdzilam ze trochę przesada haha tyle jest rzeczy slicznych na takie małe dzieci ze szokLena87, olka30, Misty87 lubią tę wiadomość
hejka, mam badanie Jacka...
no więć tak, było tylko podstawowe badanie, postanowilismy je powtorzyc na poczatku marca, do tego czasu bedzie bral wszystko co mozliwe i nic nie wypije
aktualne wyniki wygladaja tak:
okres abstynecji: 5
wygląd: prawidłowy
czas upłynnienia: 20 min (norma < 60mi)
objętość: 4,3 (norma > 1,5ml)
lepkość + (norma +)
pH 8, 2 (norma >7,2)
liczba plemników: 60,36mln/ml (norma > 15mln)
liczba plemników w ejakulacie: 259,56 mln
aglutynacja - (norma -)
Ruchliwośc plemników:
- ogólny ruchliwych : 43,26% (norma > 40%)
- ruch linearny szybki A - o%
- ruch wolny linearny i nielinearny B - 24%
- ruch w miejscu C - 19,15
- brak ruchu D - 56,74 (norma < 60)
masakra,co potrafi mi ktoś coś doradzić? -
nick nieaktualnyania181111 wrote:Też dziś musze obiadek zrobić jak mąż z pracy wroci ale jeszcze pomysłu nie mam oby działy się tam same dobre rzeczy s ten ból był zwiastunem małej fasoli
P.S wiecie ze wczoraj po pracy kupiłam spioszki nie mogłam się powstrzymac były cudowne ! Z takiego pluszu , kremowe śliczne mężowi nie pokazałam bo by mnie udusił . Chciałam też rajstopki kupić ale stwierdzilam ze trochę przesada haha tyle jest rzeczy slicznych na takie małe dzieci ze szok
Dlatego ja nie chodzę po takich sklepach bo pewnie bym robiła to samo
Ja to mam małe buciki z Nike , ale to już 3 lata temu kupiłam jako prezent, aż w końcu zostawiłam.Misty87 lubi tę wiadomość
-
Blondik kup mężowi Salfazin i wyślij go do androloga.
Jakoś nasienia łatwo poprawić.
Theagne czasem nie dawaj CLO mężowi, bo to są estrogeny, chyba że chcesz mieć problem z jego strony, chyba coś źle usłyszałaś, bo nie wierzę że gin ci kazał brać CLO z mężem, chyba prędzej działać z mężemWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 09:24
-
Lena87 wrote:Dlatego ja nie chodzę po takich sklepach bo pewnie bym robiła to samo
Ja to mam małe buciki z Nike , ale to już 3 lata temu kupiłam jako prezent, aż w końcu zostawiłam.Lena87 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny