Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór dziewczyny! Widzę, że humorki dziś dopisują
Ja zmęczona, mieliśmy w przedszkolu bal karnawałowy, więc się trochę 'pobawiłam'A przed chwilą pożegnaliśmy znajomych, więc cały dzień coś, ani chwili spokoju. Teraz powoli spać, bo ileż można chodzić spać po północy...
Test owu nadal negatywny, ale kreseczki niemal takie same. Może jutro....? -
ale najlepsza była reakcja mojego na tą pidżamkę:
założyłam te sznurki, powiązałam, ponczoszki - kabaretki etc. chowam się za drzwiami łazienki i wyciągam po mału nóżkę, a on "co się tak czaisz, zimno ci, czy co?"... padłam załamana...Little Frog, Misty87, Agrafka, julenka78 lubią tę wiadomość
-
Hej kobietki wlasnie wrocilam z fitnessu, nie mam glowy dzis by wszystko przeczytac o czym tam kochane pisałyście.
Troche sie zaczynam martwić, dzis lekko bolał mnie brzuch i niewiem czy to na @ czy doczekam sie wkoncu dwóch kreseczek. Jestem dzis zaniepokojona:( wlasnie siadłam przez laptopikiem i zajadam ciasteczka na poprawe humorku. jeszcze przeszlam kłotnie z męzem ah ;(
U was widze dobrego nastroju nie brakuje. Dajcie mi go troszke -
a pro po walentynek... w zeszłym roku zrobiłam romantyczną kolacje... świecie etc. a mój małż wszedł to mieszkania, pozapalał wszystkie światła jakie miał po drodze do salonu i mówi: "a co ty tak te światła pogasiłaś, ciemno tu jak w d...e" TAKI ROMANTYK Z NIEGO!
Little Frog, kasia_czarna, Z., sara_nar, santoocha lubią tę wiadomość
-
Melula wrote:ale najlepsza była reakcja mojego na tą pidżamkę:
założyłam te sznurki, powiązałam, ponczoszki - kabaretki etc. chowam się za drzwiami łazienki i wyciągam po mału nóżkę, a on "co się tak czaisz, zimno ci, czy co?"... padłam załamana...
Paula :)), Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Paula :)) wrote:Hej kobietki wlasnie wrocilam z fitnessu, nie mam glowy dzis by wszystko przeczytac o czym tam kochane pisałyście.
Troche sie zaczynam martwić, dzis lekko bolał mnie brzuch i niewiem czy to na @ czy doczekam sie wkoncu dwóch kreseczek. Jestem dzis zaniepokojona:( wlasnie siadłam przez laptopikiem i zajadam ciasteczka na poprawe humorku. jeszcze przeszlam kłotnie z męzem ah ;(
Paula :)) wrote:Hej kobietki wlasnie wrocilam z fitnessu, nie mam glowy dzis by wszystko przeczytac o czym tam kochane pisałyście.
Ide dziewczynki sie wykapac i zaatakuje mojego takze do jutra kobietki napiszcie cos smiesznego poczytam sobie jutro
chyba nie msze nawet o to prosic bo super humorki macie az szkoda mi isc ale jednak pojde hehe buziaki dla wszytkich
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️