Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka28 wrote:hmmmmm pomyslimy pomyslimy...czego nie zjemy z founde to sie wysmarujemy hehe a bita smietane zaczne dzisiaj ubijac hehe trening czyni mistrza
Little Frog, julenka78 lubią tę wiadomość
-
Melula wrote:a ja się przewiążę czerwoną kokardką tylko i będę prezentem, a co - jak szaleć to szaleć!
oszalal... a ja nie moglam odkleic tego
razem z sutami odchodzilo!
Little Frog, Kaśka28, Maniuś, santoocha, julenka78, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Melula wrote:a ja się przewiążę czerwoną kokardką tylko i będę prezentem, a co - jak szaleć to szaleć!
Trzy gospodynie domowe umówiły się na bibę. Po niej, wracały do domów przez cmentarz.
Następnego dnia w sklepie spotykają się ich mężowie.
Pierwszy mówi:
- Masakra, moja baba wróciła do domu kompletnie pijana!
- To jeszcze nic - mówi drugi - moja wróciła pijana i bez majtek!!!
Na to trzeci:
- Moja nie dość, że pijana i bez majtek, to jeszcze między nogami miała wstęgę z napisem "My, koledzy z Nowej Soli, nie zapomnimy cię nigdy..." -
kasia_czarna wrote:nio ubijaj ubijaj kochana cala wanne musisz ubic
ale ja juz cos wykombinuje hehe
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Misty87 wrote:Hahaha przypomnialo mi sie, jak na Mikolaja nakleilam na siebie na sutki i na dole... takie kokardki i wparowalam do meza do pokoju
Misty87 lubi tę wiadomość
-
No Misty to ma zarcik taki zaje....y:)dobrze ze ja mamy,z nia nie zginiemy:)chocby sie walilo i palilo to ona i tak ma dobry humor,a ze w kupie sie trzymamy to i nam sie jej humorek udziela,ha ha:)
-
Misty87 wrote:Hahaha przypomnialo mi sie, jak na Mikolaja nakleilam na siebie na sutki i na dole... takie kokardki i wparowalam do meza do pokoju
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Misty87 wrote:razem z sutami odchodzilo!
a ja wam powiem, że jak jechałam na pierwszy wyjazd z ówczesnym chłopakiem, a obecnie małżem, w góry to poszłam z mamą na zakupy - wiecie, czapka, rękawiczki, jakaś bielizna. a moja mama zakupiła (zasponsorowała) dla mnie na pierwszy wypad koszulkę nocną (o, ba duże słowo, coś co miało być koszulką, a było jedynie zwitkiem wstążeczek). taką mam mamę!Little Frog, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Melula wrote:ło matko... musiało boleć...
a ja wam powiem, że jak jechałam na pierwszy wyjazd z ówczesnym chłopakiem, a obecnie małżem, w góry to poszłam z mamą na zakupy - wiecie, czapka, rękawiczki, jakaś bielizna. a moja mama zakupiła (zasponsorowała) dla mnie na pierwszy wypad koszulkę nocną (o, ba duże słowo, coś co miało być koszulką, a było jedynie zwitkiem wstążeczek). taką mam mamę!Ida lubi tę wiadomość