Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misty87 wrote:Dopoki mi sie nutella nie skonczy
Misty87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
kasia_czarna wrote:misty ani mi sie waz zamykac w sobie ... heheh ja chce sie smiac
wybuchnelabym jak balon
Ja musze nawijac, taka moja naturaLittle Frog, kasia_czarna lubią tę wiadomość
-
Zwróciłam uwagę bo nikt nie pisze tutaj drukowanymi. Ale jak tobie to odpowiada, to mi tym bardziej. Nie zrobiłam tego złośliwie.
Jeśli chodzi o walentynki to miłoby było gdyby M. zabrał mnie nad Klasztor Wigry na wieże wręczył mi bukiet róż i pocałował, tak jak pierwszy raz to uczyniłLittle Frog lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Eee nie braknie, mam wielki prawie kg sloik
Tak, jutro Lena
Zabciu, nie odchodz!Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
sara_nar wrote:Zwróciłam uwagę bo nikt nie pisze tutaj drukowanymi. Ale jak tobie to odpowiada, to mi tym bardziej. Nie zrobiłam tego złośliwie.
Jeśli chodzi o walentynki to miłoby było gdyby M. zabrał mnie nad Klasztor Wigry na wieże wręczył mi bukiet róż i pocałował, tak jak pierwszy raz to uczynił:D:D
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Melua ja od zawsze nienawidzilam walenek wrecz bo bylam zdania ze nie tylko w jeden dzien powinno si okazywac uczucia ale zmienilam zdanie i uwazam je za piekne swieto wtedy jeszcze bardziej mozna docenic to co sie ma przy sobie a raczej kogo
mimo ze ten moj nie jest typem romantyka potrafi mnie zaskoczyc
wiecie jakbym miala to na codzien nie umialabym chyba sie tak cieszyc z tych zadkich ale jakze intesnywnych przejawow romantyzmu hehe
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Moj do romantycznych nie nalezy...
Kurcze! Raz spotykalam sie z facetem, 1,5mc ale to byla bajka! Poznalismy sie na fotce, od pierwszego spotkania taka chemia. Juz nie wspominam lozka, bo wiory lecialy. Zdarzylam zjezdzic z nim cala okolice tak o po prostu, zaliczyc tyg pobyt nad moim kochanym morzem, 2 wesela, masa imprez i cale noce spedzone na widokowej gorze, czekajac na wschod sloncasara_nar, santoocha lubią tę wiadomość
-
A moze zrobie cos takiego innego?? moze jakies afrodyzjaki? tylko owoce moza ktore ja uwielbiam raczej nie wchodza w gre bo Pawel nie lubi hmmm a na deser? tak sie zastanawiam chyba zrobie founde z czekolady z roznymi owocami na deserDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️