Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde, to nie ma tu żadnej materialistki? Wszystkie takie romantyczne? Ja to bym chciała nowiutki samochód terenowy
hahahaha, a tak schodząc na ziemię, to myślałam, że znajdą się tu jakieś ciekawe pomysły i coś podłapię
Nie chcę kwiatów, biżuterii, kosmetyków, bielizny, perfum, książek...
Sara, gratuluję nowej pracyAnutka, Misty87 lubią tę wiadomość
-
kasia_czarna wrote:ohhh ja mam lod w kostkach jak chcesz .... heheh... a ja bym chciala na walnetynki zeby mi bejbe zrobil
Czy Wy powariowalyscie?
Kasiu, dzieki za poczestunek, dosc skromny przyznam, ale ja kostkami tez dysponuje
-
Dzięki Kaśka. Ja drukowane stosuję bardziej w celu zamieszcze ważnej informacji, żeby zwrócić uwagę na swoją wypowiedź. Ale kto co lubi
Żabko dziękuję, aż większą chęć do życia mam, bo nie będę ciągle w domu siedzieć i się zamartwiać.
M. włączył Boskiego Żigoloa chciałam Na dobre i na złe
Ale mam komputer.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 20:47
kasia_czarna, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:PIERWSZE SŁYSZĘ TAKĄ TEORIĘ
sara_nar lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Misty87 wrote:Kobiety! Zabka chciala odciagnac Wasze myslenie od jednego, ale na Was nie ma rady
Czy Wy powariowalyscie?
Kasiu, dzieki za poczestunek, dosc skromny przyznam, ale ja kostkami tez dysponuje -
Kaśka28 wrote:Kiedys gdziesz czytalam ze jeli prowadzisz rozmowe przez internet albo udzielasz sie na foum to wlasnie to oznacza ze chcesz mocno podkreslic swoje racje i tak sie wlasnie krzyczy hehe ale rob jak chcesz chya zadna sie nie pogniewa ale zawsze jak czytam drukowane to mam takie wrazenie ze sie krzyczy ale to moze takie moje zboczenie hehe
Jak dla mnie to nie problemKiepski wzrok mam także nawet mi to na rękę...hahaha...nie no nie ma ze mną tak źle
Sama sobie powiększyłam wszystko i daję radę
Nie musicie wszystkie pisać z CAPS LOCKiem
Misty87 lubi tę wiadomość
-
kasia_czarna wrote:nio ja bede o tym myslec do momentu jak nie zajde hehehh
ale mysle ze tak fest zaczne o tym myslec po wizycie u lekarza no i obowiazkowo po owulce hehe narazie w tym cyklu jeszcze nie bylo
u nas ale podkreslam jeszcze
dzisiaj zamierzam dorwac meza hehe
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Misty87 wrote:Zwariuje
musze isc po kanapke z nutella!
Ktorej zrobic?bede bardziej goscinna niz Kasia, co kostkami lodu czestuje haha
Misty87 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Anutka wrote:dobra wracam na stary watek... nerwowo tu..
-
Anutka wrote:dobra wracam na stary watek... nerwowo tu..Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Misty87 wrote:Zwariuje
musze isc po kanapke z nutella!
Ktorej zrobic?bede bardziej goscinna niz Kasia, co kostkami lodu czestuje haha
-
Anutka wrote:spokojnie, wbiłam sie Wam w wątek i się wymądrzam... wracam na swój stary wątek i zycze wszystkim duzo
i zielonych krop na koniec cyklu
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Little Frog wrote:Ja się już tak nażarłam czekoladą, że muszę odmówić, ale myślę, że w takim wypadku będę mogła tę propozycję wykorzystać w późniejszym terminie?
kasia_czarna lubi tę wiadomość