Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka28 wrote:Hej dziewczynki
co ja bym chciala dostac na walentynki? hmmm romantyczny wieczor jakas kolacyjke przy swiecach i muzyce no i mase czulosci hehe ale mysle ze jak sama nie zorganizuje wieczorku to nic z tego nie bedzie ale licze na kwiatki chociaz zamiast tego wolalabym caly okoj w swiecach..marzenie...
-
Sara gratuluje pracy
Anutka sprobuj przemywac pryszcze zwykla woda utleniona ponoc bardzo pomaga moge potwierdzic bo odkad przemywam twarz woda utleniona nie mam nic a zaczelam przemywac twarz bo ktos mi powiedzial ze dobre to jest na unikniecie przeziebienia i jak narazie skutkujenawet katar mnie nie lapie a ten akurat mialam bardzo czesto...z racji zawodu chyba hehe
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Misty87 wrote:Boooshh zycie jest nie fair! Moj maz wlasnie siedzi z kolegami w restauracji, czeka na lody! Noooo niee.... mam nadzieje, ze mi wynagrodzi w Walentynki...
Little Frog, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:Sara gratuluje pracy
Anutka sprobuj przemywac pryszcze zwykla woda utleniona ponoc bardzo pomaga moge potwierdzic bo odkad przemywam twarz woda utleniona nie mam nic a zaczelam przemywac twarz bo ktos mi powiedzial ze dobre to jest na unikniecie przeziebienia i jak narazie skutkujenawet katar mnie nie lapie a ten akurat mialam bardzo czesto...z racji zawodu chyba hehe
STOSOWAŁAM ZWYKŁY TONIK, ALE CHYBA SKÓRA JUZ NIE RAGUJE I PODOBNO TEZ MYDŁO SIARKOWE POMAGA
ZA DUZO CZEKOLADY JEM -
kasia_czarna wrote:siemka Kaska co tam u ciebieDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
sara_nar wrote:Jestem i ja. Byłam w pracy na spotkaniu z szefem, było o.k. Jutro zacynam i to 6dni nocek od 22-6:00. Jakoś humor lepszy bo wiem, że będę miała kasę na badania i ginekologa
Brzuch dalej bolizapomniałam się i szklankę tigera wypiłam. A wczoraj po tych rybach, które tak uwielbiam niedorze strasznie mi było i dzisiaj na nie patrzeć nie mogłam. Wypiłam inkę w ramach kolacji. Jakoś apetytu brak.
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Kaśka28 wrote:A hej dzisiaj mialam urlop bylam z mezem u hirurga zaczynamy dzialac z jego noga mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze jestem dobrej mysli. fajnie bylo wziac urlop w srode bo zostaly dwa dni do kolejnego wolnego hehe
masakra